Follow:

Zen Crystals – een sieraden webshop

 photo 2015ZenCrystals1aee_zpslxdor8dz.jpg
Dames zijn gek op sieraden. Een tijdje terug heb ik maar liefs negen prachtige sieraden binnengekomen van een heel erg leuk sieraden webshop “Zen Crystals”. Vandaag laat ik ze stuk per stuk inclusief foto`s hieronder allemaal zien. Benieuwd naar? Neem lekker warm koffie en lees maar verder

 photo 2015ZenCrystals1aaa_zps0b8hwzv0.jpg
Elke sieraden zit in wit doosje met paarse papiertje erbij ingeleverd zodat de sieraden goed blijven zitten. Op de deksel staan de naam van de webshop met hun logo.

 photo 2015ZenCrystals1ae_zps09kgee3m.jpg
Crystals & Stones – £7.99
Alle eerste laat ik deze een elliptische hanger met mooi roze gestreepte patroon, gepolijst in sterling zilver ( 925 ). De hanger is met een lang felle roze lint meegeleverd, maar je kunt ook natuurlijk andere ketting gebruiken zoals koord of leer. De lengte kan je zelf bepalen, kort of lang. Ik vind beide style mooi. Op de foto hieronder heb ik in kort style.

 photo 2015ZenCrystals1aeee_zpstakrwaln.jpg

 photo 2015ZenCrystals1aa_zpscrvqe7f4.jpg
Crystals & Stones – £2.99
In de tweede box zaten er twee zacht en creamy groen steentjes. De gewicht van de steen is 10g, niet zo licht en niet zo zwaar. De stenen zijn niet groot (25mm x 20mm x 10mm). De maat en de gewicht is prima om ze in je tas te meeneem als je wilt. Maar je kunt ook op de nachtkast als decoratie gebruiken. in de beschrijven is deze steen voor geboorte sign Ram, Tweeling, Stier, Weegschaal. Jammer dat deze steentjes niet voor mijn zodiak Scorpion maar als deze helpt tegen acne, infecties etc (lees in de beschrijving hieronder) maakt het toch niet uit. De steen kost £2.99 per stuk. Deze stenen zijn natural producten en er zijn meer varianten in kleur, maten en ook gewicht. Als je een specifiek maat en gewicht, kan je altijd in speciaal box voor betalen melden.

Product beschrijving:
Chakra: hart
Planet: Saturn
Helende eigenschappen: acne, astma, de kans op ongelukken, lymfestelsel, balans, botten, bacteriële en virale infecties, vertrouwen, moed, emotioneel evenwicht, oogaandoeningen, galblaas, aarding, hart, immuunsysteem, rechtvaardigheid, nieren, levensduur, spieren, algemene malaise, bescheidenheid, negativiteit, schizofrenie, milt, wijsheid, mededogen, blaas, hoge bloeddruk, vrouwelijk voortplantingssysteem, gewrichten, huid.

 photo 2015ZenCrystals1ab_zpszruk7akc.jpg
Sterling Silver – £6.99
Ik ben dol op oorknopjes. Deze oorknopjes hebben mooi gedetailleerd knoop, gebaseerd op het schild knoop (8 mm breed). De zilver sieraden is geschikt voor alle looks, vind ik zelf! De oorknopjes zijn een legering met een minimum van 92,5% zilver toegevoegd aan een ander metaal, meestal koper, om duurzaamheid te geven. Wat fijn is dat de oorknopjes zijn met vlinders wrijving oorbel rug meegeleverd zodat ze niet los als je in je oortjes doen. De Keltische oorbellen zijn representatief voor Schotland

 photo 2015ZenCrystals1abba_zpsy4pxtrlo.jpg

 photo 2015ZenCrystals1ac_zpso0tv6dj0.jpg
Ethnic and World – £6.99
De prachtig ring is verzilverd met de zeven halfedelstenen Chakra helende stenen. De stenen hebben verschillende kleuren dan maak de ring kleurig (lijkt op regenboog kleuren)

 photo 2015ZenCrystals1acc_zpsebk9px1i.jpg
De ring heeft een praktische verstelbaar. Handig voor dames die klein of groot vinger hebben.

 photo 2015ZenCrystals1accc_zpsi30fhuz7.jpg
Mijn vinger is vrij klein maar met verstelbaar kan ik hem iets klein maken zodat hij past goed op mijn vinger. De ring is niet zwaar (6g of 0.2″) en de lengte is wel best lang (38mm of 1.5″) voor mijn kort vingers maar ik heb geen last van en bovendien is de ring stevig aan.

 photo 2015ZenCrystals1ad_zpsolkubsel.jpg
Sterling Silver – £12.99
De tweede ring ziet er simpel uit maar het is stijlvolle, glinsterende met zirconia. En de ring is gevlochten knuckle in rhodium plated sterling zilver.

 photo 2015ZenCrystals1add_zpsep73vjsm.jpg
De maat van de ring is 3 mm of 0,1. Als ik hem voor knuckle ring dragen, is helaas iets te groot. Maar hij past goed gewoon zoals gewone ring, alleen in mijn wijs en middel vinger. De ring is gemaakt van sterling silver made in Poland.

 photo 2015ZenCrystals1af_zpsdwbapulp.jpg
Ethnic and World – £5.99
Prachtige goudkleurige hamsa Fatima ketting heeft mooi patroon met een keuze van rode of turquoise stenen. Ik heb de rode stenen.

 photo 2015ZenCrystals1aff_zpsuqdbrfz9.jpg
De achterkant. Zie je alle die glimlacht (#iseefaces)?

Over Hamsa Fatima : Beeltenis van de open rechterhand – historisch gezien een teken van bescherming tegen het kwaad het hele Midden-Oosten en Noord-Afrikaanse culturen.

 photo 2015ZenCrystals1afff_zps7utag7rq.jpg
De lengte van de ketting is ongeveer 45cm en ik vind het mooi lengte. De Hamsa Fatima zelf ongeveer 23mm x 30mm. De ketting en hanger is niet zwaar. Prachtig! De Hamsa Fatima hand is gemaakt in Oost-Azië.

Er zijn twee varianten in rood en blauw stenen.

 photo 2015ZenCrystals1ag_zpskqj5qs6y.jpg
Paua Shell (Abalone) – £7.99
Een prachtig glimmende pony hanger met een kabel ketting. De pony is ingelegd met Shell in natuurlijke blauw / groene tinten. Ik ben gek op kort ketting en deze ketting precies goed lengte van ongeveer 40 cm (16 “) met extra grotere stoeprand koppeling die je kunt iets langer doen als je wilt. De hanger en de ketting heeft mooi afgewerkt, niet zwaar te dragen. De paua ingelegde pony ketting is afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, maar is afkomstig uit Australasia / Verre Oosten.
 photo 2015ZenCrystals1aggg_zpsd2hldhco.jpg

 photo 2015ZenCrystals1ai_zpsxgap5yo3.jpg
Bangles and Bracelets – £5.99
Deze armbandje heb ik vaak gezien en ik heb er ook eentje, geloof ik. Deze multi -stranded leer en koord met kleurrijke kralen combinatie van hout en metalen kraal.

 photo 2015ZenCrystals1aii_zpsonr2ubnc.jpg
De armbandje heeft een handige verstelbare Shamballa-style en hij is lekker licht (8g) en lengte is ongeveer 10cm tot 30cm. De armbandje past goed bij mijn kleine pols tot de verstelbare dichtbij elkaar getrokken. Als je groot pols hebt, geen zorgen want je zelf iets ruimte kunt maken. Deze armbanden bevatten natuurlijke materialen dus zorgen voor variaties in afmetingen en kleuren. De kralen en leder surfer armband is handgemaakt in Maleisië.

Er zijn meer Keuze van de kleur kraal combinaties : turkoois & rood, groen & paars, geel en roze en roze en groen

 photo 2015ZenCrystals1aj_zpsrjkzsdk0.jpg
Ethnic and World – £9.99
Een prachtige gouden traditionele Indiase armbandje met filigraan en reliëf. De beeltenis van bladeren en latwerk. Deze armbandje is handgemaakt in Bharat ( India). Wat prachtig en heel goed afgewerkt en woow knap gedaan.

 photo 2015ZenCrystals1ajj_zpsrrlqo1fz.jpg
De armbandje s niet zwaar (ongeveer 17g) om te dragen, alleen helaas is iets te veel ruimte voor mijn kleine pols (omtrek ongeveer 20 cm of 7,9). De armbandje is geschikt voor een volwassene. De goudedenkleurig gebruikt van een langdurige gouden Poolse en niet – allergische kwaliteit metalen. Deze armbandje is rechtstreeks afkomstig uit West -Bengalen , India.

 photo 2015ZenCrystals1ah_zps1wzhrkbd.jpg Peruvian Feather and Dreamcatcher Earrings – £4.99
Deze veer droomvanger heeft een bot schijf met centrale detail met twee kleinere gedaald schijven en neer veren met rode en zwarte kralen. Heel erg leuk oorbellen.

 photo 2015ZenCrystals1ahh_zpsxitm08a2.jpg
Deze doorboord veer oorbellen kunt je sluiten. Dat vind ik fijn. Het is wel best lang genoeg 7cm van boven rood zwart kraaltje tot eind van de bot, als tot veer is ongeveer 10cm lang. De oorbellen is lekker licht en gemaakt van natuurlijke producten. Deze veer oorbellen en de roze agaat hanger zijn handgemaakt van ambachtslieden in Peru.

Zen Crystals is een sieraden webshop met meer prachtig en varianten sieraden. De kwaliteit van de sieraden is top. Je wordt hebberig van als jullie deze sieraden webshop Zen Crystals gaan snuffelen. Want er zijn veel meer prachtig sieraden van zilver, Crystals & Stones en Ethnic and World. Betaalmethode met Visa, mastercard, paypal betalen en verzendkosten gratis naar Netherlands. Elk sieraden zit in een box gratis ingeleverd.

Welke sieraden is jou favoriet?

    
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like