Follow:

Kneipp – Voetbadkristallen

 photo 2014KneippVoetbadkristal1aaaa_zpsfd83fc05.jpg
Ik vind het zo heerlijk om mijn voeten te verwenen. In de winkel kunt je een nieuw verpakking van Kneipp voetverzorging in een fris geel design vinden. Er verandert niets aan de samenstelling van de producten. Vandaag ga ik een van Kneipp voetverzorging namelijk Voetbadkristallen voor jullie reviewen.

 photo 2014KneippVoetbadkristal1a_zps21e85686.jpg
Kneip voetbadkristallen zit in big plactic pot met big green deksel.
 photo 2014KneippVoetbadkristal1aa_zpsb39bdeeb.jpg
Zo zien er de voetbadkristallen uit. Grof maar smelt goed in warm water. Wat heerlijk geurtje komt er uit toen ik de deksel opende. Ik hou van warm geurtje (menthol geurtje).
 photo 2014KneippVoetbadkristal1aaa_zpsddf514a4.jpg
De ingredieten
 photo 2014KneippVoetbadkristal1aaaaa_zpsd8892fd9.jpg
Voetbadkristallen – Reinigen, verzorgen en verkwikken. Bevat zoutkristallen die rijk zijn aan mineralen en sporenelementen en daarnaast jojobaolie, rozemarijn, calendula, eucalyptus, menthol en kamfer.

Kneipp voetbadkristallen heeft heerlijk geurtje en smelt goed in warm water. Mijn voeten zijn heerlijk zacht. Heerlijk ontspannend en verwend je je voeten met Kneipp voetbadkristallen…heerlijk!

Kneipp voetverzorging producten zijn zonder minerale en siliconenoliën en conserveringsmiddelen zoals parabenen. Hierdoor blijft de huid beter in evenwicht en zijn de producten geschikt voor alle huidtypen.

Kniepp voetbadkristallen – prijs: € 7,62 – Inhoud: 500 gr.

Kneipp. Natuurlijk genieten.

Share
Previous Post Next Post

You may also like