Follow:

Kocostar – Hand & Foot Moisture Pack

Kocostar
Vandaag aandacht voor je handen en je voeten. In dit blogpost laat ik twee maskers producten voor je handen en voeten zien van het merk Kocostar. Lees je mee

Kocostar Hand Moisture Pack € 3,95 (14 ml)

Kocostar Hand maskKocostar
Kocostar Hand Moisture Pack zit in een geel sachet. Het handmasker beschermt en verzorgt de handen en maken ze weer zacht en soepel. Dit product bevat sheabutter die de huid tegen UV-stralen beschermt en uitdroging. Dankzij de papaya-, mango- en kokosextracten verzacht de huid. Deze ingrediënten zijn zeer rijk aan vitaminen, antioxidanten en mineralen en hebben daardoor een intensief hydraterende werking. Kocostar Hand Moisture pack bevat katoenen handschoen handmaskers zorgt dat handen weer soepel aanvoelen en de nagels er zichtbaar gehydrateerd uitzien. Eerst was je handen en drogen voordat je de handmaskers gebruikt. Met met behulp van de klittenbande sluit de handmasker goed af, 20 minuten laten intrekken. Wat handig is tijdens inwerktijd kan je gewoon je smartphone of tablet gebruiken dankzij de speciale touch-functie op de buitenkant van de handschoenen. Na 20 minuten verwijder je het handmasker en kan je het overtollige product inmasseren. Mijn handen voelt heerlijk lekker zacht aan en gehydrateerd. Heerlijk!
Kocostar handmask

Kocostar Foot Moisture Pack € 3,95 (14 ml)

Kocostar Foot maskKocostar
Kocostar Foot Moisture Pack zit in een licht blauw sachet. Het voetmasker verzorgt droge voeten intensief dankzij de magische werking van sheabutter. Sheabutter beschermt de huid tegen uitdroging. Net als mijn handen, was ik eerst mijn voeten en drogen voordat ik deze voetmaskers gebruik en sluit ze met behulp van het klittenband. Na 20 minuten laten intrekken, kan je de rest van het masker zachtjes inmasseren in je voeten. Het resultaat voelt mijn voeten heerlijk zacht, soepel en gehydrateerd. Heerlijk!

Kocostar voet mask

Kocostar
Beide maskers van Kocostar ben ik erg tevreden. Ze zijn erg fijne maskers voor je handen en voeten en ook heeft heerlijk geurtje, alleen de geurtje is niet zo aanwezig. Echt heerlijk om thuis lekker je handen en voeten met deze masker te verwennen. Kocostar producten zijn verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

Kenden jullie het merk Kocostar al?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like