Follow:

Liz Earle “Foot Scrub”


Niet alleen handen doe ik verzorgen maar ook mijn voeten. Vooral nu in de warm temperatuur. Ik voel me mijn voeten snel droog en dat vind ik niet fijn. Meestal ga ik snel water halen en was mijn voeten. Ik vind dat heerlijk..he..he… ander voel ik me kribbel van en graag snel water halen voor mijn voeten.
Voor extra aandacht aan mijn voeten. Het is beter om je voeten regelmatig te verzorgen. Elke week scrub ik mijn voeten. De scrub die ik momenteel gebruik is van merk Liz Earle. Handig in een tube en het ruik heerlijk naar peppermint, niet te overheersen. Ik hou van mint geurtje. De scrub zelf heeft kleine krolletjes. Van mij mag iets grof. Het scrub makkelijk en ik voel me mijn voeten lekker zacht aan. Heerlijk scrub.

Liz Earle Foot scrub is geschikt voor alle huidtype. Hij kost £11.00 – 100ml tube
Scrub je ook je voeten?

Share
Previous Post Next Post

You may also like