Follow:

Kocostar Slice Mask Sheet

KOCOSTAR SLICE MASKS
Bye bye saaie huidverzorging, hello Koreaanse beauty invloeden! Verzorg de huid tot diep in de poriën met de Kocostar Flower Slice Sheet Masks. Ik heb twee varianten van de Kocostar Slice Mask Sheet : rose flower en sunflower. Lees je mee

Kocostar Slice Mask Sheet

De Kocostar slice masks zijn even uniek als jouw huid. Met de natuurlijke huidverzorgingproducten van het Koreaanse must-havemerk Kocostar, kan jij je huid doelgericht van top tot teen verzorgen. Alles wat je nodig hebt voor je Koreanse beauty-spa in het comfort en gemak van je eigen huis.

De Kocostar bloemenmaskers zit in een sachet. Elk sachet heeft eigen kenmerk met bloemenplaatjes. Op de achterkant zie je de vorm van de bloemen o.a. de vorm van tulpen-, rozen- of zonnebloemen. Er zit 12 gedrenkte maskersblaadjes die eenmalig gebruikt kunnen worden op het gezicht. De verschillende maskers kunnen naar wens en behoefte met elkaar gecombineerd worden.

Kocostar Slice Mask Sheet rose flower

KOCOSTAR SLICE MASKSKOCOSTAR SLICE MASKS
Kocostar Rose Slice Mask herstelt de huid en zorgt voor een egale, verjongde en zachte huid. Dit gezichtsmasker bevat rozenextract. Rozenextract verfijnt de poriën. Hierdoor wordt de huid sterker en is bestand tegen (schadelijke) invloeden van buitenaf. De natuurlijke ingrediënten in dit gezichtsmasker hebben een regenerende en antibacteriële werking. Bestrijdt rode vlekken, matteert en hydrateert.

Kocostar Slice Mask Sheet Sunflower

KOCOSTAR SLICE MASKSKOCOSTAR SLICE MASKS
Kocostar Slice Mask Sheet Sunflower verbetert de huidconditie met een egale, zachte huid als resultaat. Het gebruik van zonnebloem is één van de best bewaarde geheimen uit de Aziatische beauty wereld. Door de toegevoegde melkproteïnen is het zonnebloemgezichtsmasker vochtherstellend. Dit werkt perfect voor de vochtarme huid.

Kocostar Slice Mask
Door losse maskersblaadjes kan ik op de huid die extra nodig verzorgen. Na 10 tot 20 minuten laten inwerken, verwijder het masker en masseer het overtollige product zachtjes in de huid. Mijn huid voelt na gebruik heerlijk zacht, egale en verjongde huid krijgen. Heerlijk!

Kocostar Slice Mask Sheet

KOCOSTAR SLICE MASKS
Wat een heerlijk gezichtsmask sheet en makkelijk om te gebruiken. Wat nog fijn is dat je de verschillende maskers kunnen naar wens en behoefte met elkaar gecombineerd worden. Het masker geeft mijn huid heerlijk zacht, soepel aan en hydrateren. Deze unieke geizchtsmakser is echt een eye catcher en het is ook leuk om samen met je vriendinnen te doen. De Kocostar Flower Slice Sheet Masks zijn verkrijgbaar bij de Bijenkorf en ICI Paris XL. kost € 3,95 (20 ml) per sachet.

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Kocostar – Hand & Foot Moisture Pack

Share
Previous Post Next Post

You may also like