Follow:

Kokie Cosmetics : Liquid liner

 photo 2016KokieCosmetics1ab_zpsvt4fgzqv.jpg
Een paar dagen ontving ik aantal make-up producten ven het merk “Kokie Cosmetics” onder andere 2 liquid liner, 2 mat lipstick en 2 boxen nagellak. Dit merk kende ik nog niet dus ik ben excited en erg benieuwd naar. Vandaag ga ik eerst hun 2 liquid liner voor jullie reviewen.

 photo 2016KokieCosmetics1abc_zpsc1avrsqz.jpg
DYNAMIC DUO EYELINER $8.00
Alle eerste deze Dynamic duo eyeliner. De eyeliner zit in strak verpakking wit en zwart. Aan de beide kanten zijn er applicator maar dan beide heeft anders vorm (zoals hieronder op de foto).

 photo 2016KokieCosmetics1abcc_zpsamgao17s.jpg
De ene kant heeft punt applicator daardoor trekt strakke punt makkelijk. De applicator is niet hard en niet zacht. Aan de andere kant heeft de schuine applicator die je in een handomdraai een perfect gevormde dunne of dikke lijn creëren. Op mijn hand zie je twee verschillende pigmentatie. Die met puntje applicator heeft meer intensive zwart lijntje dan de andere. Volgens Kokie Cosmetics blijft deze eyeliner 8 uur blijven zitten.

 photo 2016KokieCosmetics1abcccc_zpst2otouav.jpg
De pigmentatie op mijn ooglid is goed intensive zwart lijntje. Het applicator is fijn in gebruik.

 photo 2016KokieCosmetics1abccccc_zpsguhfe7lz.jpg
Op mijn ooglid is pigmentatie niet verkeerd met de schuine applicator, wel na twee / drie keren aanbrengen.

 photo 2016KokieCosmetics1abccc_zpshojlpr1b.jpg
Beide applicator werkt fijn om dunne of dikker lijntje te trekken. Hierboven op de foto heb ik de ogen met beide applicator gebruikt. Beide lijntje blijft goed netjes tot eind van de dag.

 photo 2016KokieCosmetics1abd_zpsznq6ltsp.jpg
LINE & STYLE LONGWEAR MATTE $8.00
De tweede liquid eyeliner is Line & Style Longwear matte. Door driehoekige verpakking kan je hem handy om een lijntje te trekken en natuurlijk fijn om heb vast te houden.

 photo 2016KokieCosmetics1abdd_zpsubr6jpdo.jpg
Deze eyeliner heeft punt applicator en heeft een matte finish. Op mijn hand is de pigmentatie mocht iets intensive zwart. Door de licht puntje applicator moet je wel dus de applicator goed drukken en een paar keren om de zwarte kleurtje uit te komen. Volgens Kokie Cosmetics is deze eyeliner waterproof maar op mijn hand kan je die tekeningen nog geen een uurtje al makkelijk verwijderen.

 photo 2016KokieCosmetics1abddd_zpsdrswpz70.jpg

 photo 2016KokieCosmetics1abb_zpsoxoeix0y.jpg
Kokie Cosmetics Liquid eyeliner heeft een simpel maar mooi strak verpakking. Beide eyeliner vind ik fijn en de applicator werkt fijn voor dunne of dikke lijntje te maken. Kokie Cosmetics is online te koop.

Ben je al bekend met het merk Kokie Cosmetics?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like