Follow:

Rio Rosa Mosqueta Gezichtsreiniger & Gezichtsscrub

 photo 2015RioRosaMosquetar2a_zps5ivmzwxo.jpg
Naast de handcreme, heb ik twee producten van merk Rio Rosa Mosqueta getest. De producten zijn voor je huidgezicht “Gezichtsreiniger en Gezichtsscrub”.


Zoals handcreme, deze producten zitten ook in witte doosjes, bedrukt met een fel blauw patroon dat verwijst naar het Zuid-Amerikaanse Chili waar Rio Rosa Mosqueta vandaan komt. Beide producten zitten in een wit tube met daarop dezelfde fel blauw patroon bedrukt, simpel maar toch mooi.

 photo 2015RioRosaMosquetar2aabb_zpst1ttnhz0.jpg
Rio Rosa Mosqueta Gezichtsreiniger €9.95 (100ml)
Rio Rosa Mosqueta Gezichtsreiniger belooft dat de creme reinigt de huid mild, voedt de huid, lost make-up op en verwijdert vuil en overtollig talg. Vervaagt littekens, huid onzuiverheden, striae en rimpels.

De structuur van de crème is niet dik daardoor masseer de cream makkelijk op mijn droog of vochtige huidgezicht. Tijdens masseren, lijkt mij dat de crème een klein beetje olieachtig laat (in positief manier) maar dat is niet zo. Wat ik het fijn en handig is dat je hem zowel met water als gewoon op een wattenschijfje kunt gebruiken. Deze gezichtsreiniger verwijdert je make-up en tegelijkertijd maakt je je hele gezicht schoon. Ik voel me mijn gezicht echt schoon. Daarna heb ik geen behoefte aan om nachtcrème op mijn huidgezicht aan te brengen. Hoe goed is dat! Zoals Rio Rosa Mosqueta belooft, Ik voel me mijn huidgezicht schoon, zuiver en heerlijk zacht aan. Vervaagt littekens, striae en rimpels merkt ik het nog niet. Ik denk dat ik tijd nodig. Deze gezichtsreiniger crème bevat natuurlijk producten en ook o.a. Rosa Mosqueta rozenbottelolie, Shea boter, avocado, aloe vera. Deze gezichtsreiniger crème is geschikt voor alle huidtypen.

 photo 2015RioRosaMosquetar2aacc_zpsx07hhfhg.jpg
Rio Rosa Mosqueta Gezichtsscrub €9.95 (100ml)
Wat Rio Rosa Mosqueta gezichtsscrub belooft dat een polijst de huid mild, verwijdert dode huidcellen en poetst onzuiverheden weg. Bamboe en hydrated silica (kiezelzuur) zorgen voor het scrub effect.

De scrub is vrij dun met een kleine scrubgedeeltjes. Je hebt maar een klein beetje nodig om hem op je vochtige huidgezicht te masseren. Ik scrub hem op mijn vochtige huid en zacht cirkel masseren. Ik doe meestal onder de douch zoals ik altijd doe. Dat manier vind ik fijn omdat ik gewend ben. Daarna spoel ik met warm water. Zoals Rio Rosa belooft dat scrub verwijdert dode huidcellen en ik voel mijn huidgezicht lekker fris en zacht aan. Je kunt 1 tot 2 keer per week herhalen voor een huidverjongend effect. Daarna breng je met de oliegezicht, het serum en/of de crème. Bij mij in dit geval geen behoefte aan hoewel ik breng normaal crème of oliegezicht. De scrub bevat natuurlijk ingrediënten en zit ook o.a. Rosa Mosqueta rozenbottelolie, avocado, Shea boter, bamboe. De scrub is geschikt voor alle huidtype.

 photo 2015RioRosaMosquetar2aad_zpszihlax2u.jpg

Beide producten bevalt me heel fijn en ik merk mijn huid heerlijk zacht aanvoelen en gehydrateerd. Wat ik fijn vind dat beide producten met een praktische klikdop hebben.

Rio Rosa Mosqueta producten zijn verkrijgbaar bij natuurwinkels, gezondheidswinkels (o.a. De Tuinen, G&W), drogisterijen Verkooppunten bij jou in de buurt en in diverse online shops.

Ben je ook al bekend met deze merk?

Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like