Follow:

Kruidvat Handmousse Mandarin

2019-Kruidvat-Handmousse11a Ee beauty producten die ik altijd graag overal meeneem, is een handcream/handlotion/handmousse. In verleden heb ik al een handmousse al blogpost geplaatst en ik vind het een fijne handmousse. Blogpost van vandaag is weer een handmousse maar dan andere geur. Benieuwd? Lees je mee

Kruidvat Mandarin Handmousse €2.49 ( 100ml )

2019-Kruidvat-Handmousse11aaa Kruidvat Handmousse Mandarin hydrateert je handen en laat ze fluweelzacht aanvoelen. Het luchtige en romige crèmeschuim is geschikt voor de verzorging van de normale huid.
Hoe gebruik je Kruidvat Watermelon Handmousse?
• Schud de bus voor gebruik
• Hou de bus rechtop en spuit een bolletje ter grootte van een amandel in je handpalm
• Verdeel de mousse gelijkmatig over je handen


Een hele leuke en vrolijke verpakking. De handmousse ruikt heerlijk fris naar fruit mandarin. Love mandarin geurtje. De mousse is veel en stevig. Een pomp is voldoende om je handen heerlijk te verzorgen. Mijn handen voelen heerlijk zacht aan en gehydrateerd. De verpakking is niet zwaar om in je tas te stoppen. Je kunt dus hem overal meenemen. Leuk aan Sinterklaas te vragen voor cadeautje in je schoentje. Kruidvat Handmousse Mandarin is te koop in de Kruidvat winkel of online.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Launa Cius

  This blog about Dhini.nl – Kruidvat Handmousse Mandarin has helped me a lot, is
  very well written. I used this fat burner product: https://s96.me/fit and I reached the
  ideal weight. Kiss you All!
  Launa Cius´s last blog post ..Launa Cius

  15 February 2020 at 23:22
 • Reply Tania De Gheselle

  hoe leuk is deze verpakking. Ik heb de andere versie

  26 November 2019 at 18:26
 • Reply Helena

  Oh die kennen wij nog niet! Lekker, zeker zo rond sinterklaas, hihi! 😉

  26 November 2019 at 14:59
 • Reply Marsha Alvarez

  De verpakking is inderdaad lekker vrolijk. Maar ik weet niet of ik snel iets in mandarijn geur zou kopen.

  26 November 2019 at 14:05
 • Reply Anja

  Wat een vrolijke verpakking en de geur van mandarijn lijkt me heerlijk.

  25 November 2019 at 23:05
 • Reply rachel

  nooit van gehoord maar het klinkt lekker

  25 November 2019 at 19:47
 • Reply gea

  Nog nooit van gehoord haha, maar klinkt heerlijk met die geur.

  25 November 2019 at 17:54
 • Reply Eemy

  Ik ben dol op deze geur! En heb daardoor al veel producten in deze categorie maar ga deze ook zeker eens proberen!

  25 November 2019 at 17:01
 • Reply Daisy De Vos Burchart

  Klinkt heel goed, helaas moet ik deze skippen door een sinaasappel/mandarijnallergie die ik heb 🙁
  Daisy De Vos Burchart´s last blog post ..New Brand Alert!

  25 November 2019 at 16:37
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge