Follow:

Kruidvat Nail Care “Anti-Age Conditioner en Complete Care 8 in 1”

2017_Kruidvat_Nails1a
Kruidvat heeft de collectie uitgebreid en in een nieuw jasje gestoken. Je kunt je nagels mooi en stralend er uitzien met nail care van Kruidvat. Ik heb twee om uit te testen “Kruidvat Anti-Age Conditioner” en “Kruidvat Complete Care 8 in 1”. Hieronder vertel ik mijn mening over deze twee nail care producten, lees je mee

2017_Kruidvat_Nails1ab
Kruidvat Anti-Age Conditioner beschermt de nagels tegen de effecten van vroegtijdige veroudering. Dit product bevat vitamines A, C en E die beschermen, hydrateren en houden de nagels soepel. Ook bevat een UV-filter om je nagels te beschermen tegen verkleuring door UV-straling. Het kwastje is fijn in gebruik en

2017_Kruidvat_Nails1ac
8-in-1 Complete Care Nail verrijkt met hydrolyzed keratine, soja proteïne, amandel olie en nonychosine F. Ook bevat UV-bescherming en heeft dit nail care een fijn kwastje.

kenmerken van Kruidvat 8-in-1 Complete Care Nail:
1 Basecoat
2. Topcoat
3. Stimuleert groei
4. Versterkt
5. Hydrateert
6 .Vult ribbels op
7. Geeft glans
8. Bevat UV-bescherming.

2017_Kruidvat_Nails1aaa
Ik breng de nagellak altijd op mijn linkerhand. En dus als zonder nagellak, zijn de nagels verkleuring. Op mijn nagels breng ik beide producten en verkleurde nagellak zie het nog wel maar zie je wel de glans finishing van beide producten. Door de licht gekleurde lak anti-Age conditioner egaliseert en verfrist wel mijn nagels.

2017_Kruidvat_Nails1aa
Beide producten kan je gebruik voor als base coat. De producten uit de Kruidvat Nail Care collectie kosten € 2,99 en zijn verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen en via kruidvat.nl

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply Judith

  Ik zou wel zoiets moeten gebruiken, mijn nagels breken steeds makkelijker af

  13 July 2017 at 15:53
 • Reply Bianca

  Grappig zo’n nagel conditioner, ik ben wel benieuwd naar deze producten 🙂

  12 July 2017 at 10:53
 • Reply Marsha

  Wat een fijn product! En dat ook nog eens voor een leuke prijs!
  Marsha´s last blog post ..The grand blogger dinner in het conservatorium hotel

  11 July 2017 at 21:51
 • Reply Deb

  Lijken me vooral fijn als base-coat! Mijn base-coat is bijna op dus ik ga zeker even voor deze 2 kijken.
  Deb´s last blog post ..Mijn favoriete beautyproducten van onder de 10 euro

  11 July 2017 at 20:27
 • Reply Frederique

  Ziet er goed uit, en heel goedkoop ook.
  Frederique´s last blog post ..Shop: Smartphonehoesjes review

  11 July 2017 at 19:02
 • Reply Lonneke

  Ik ben wel benieuwd naar die anti-age. Ik gebruik zelf altijd de verzorgingsproducten voor mijn nagels van Trind. Maar ik ga dit even onthouden voor mijn volgende bezoekje aan de Kruidvat.
  Lonneke´s last blog post ..Mijn Favoriete Skincare Producten – Avond

  11 July 2017 at 18:53
 • Reply Mylou

  8 in één, dat is nogal wat haha! Ik heb nog niks van de Kruidvat lijn geprobeerd, maar het ziet er wel goed uit 🙂
  Mylou´s last blog post ..Hier shop je de leukste koffers

  11 July 2017 at 18:38
 • Reply Esther

  Dat is niet duur voor die werking. Ik houd zelf ook van de natuurlijke kleur.

  11 July 2017 at 13:01
 • Reply Marjolein Goedhardt

  Zeker fijne prijsjes, al ben ik de luiheid zelfde en laat mijn nagels verzorgen bij een studio. Gewoon even mama-me-time Voroal de gel-nagels. Maarja als die er af gaan dan moet ik toch echt wel aan deze producten..

  11 July 2017 at 12:31
 • Reply Kirsten

  Ik ben toch altijd een beetje huiverig bij zulke producten, ben toch benieuw of het dan voor een langere tijd ook echt werkt..

  11 July 2017 at 11:50
 • Reply Beau Bewust

  Wat een mooie lakjes voor een fijne prijs!

  11 July 2017 at 10:53
 • Reply Lodi

  Wat grappig, ik kocht vorige week de ‘Stronger’ van deze nagellak lijn van het Kruidvat. het is een kuurtje van twee weken en ik heb echt het idee dat mijn nagels nu al sterker zijn. Ik heb het idee dat de cpmplete care ook wel wat voor mij is, bedankt voor het delen.
  Lodi´s last blog post ..Ken je ze nog? Happertjes. Knutselen met vouwblaadjes | MamaChallenge2017

  11 July 2017 at 10:46
 • Reply Kim

  Ze lijken me fijn! Kleine moeite in gebruik en goed voor heel veel!
  Kim´s last blog post ..Swatches nieuwe Kiko lakjes

  11 July 2017 at 07:08
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge