Follow:

Kruidvat Nail Tape Peel-Off

2019-Kruidvat-Nail-Tape11a Wil je perfect gelakte nagels? Dan is de nieuwe Kruidvat Nail Tape Peel-Off een beauty must-have. Juist voor precisiewerk bij bijvoorbeeld een French manicure of bij de applicatie van nail-art, is deze vloeibare tape onmisbaar. Vandaag blog ik hier over. Lees je mee

Kruidvat Peel-off Nail Tape

2019-Kruidvat-Nail-Tape11aa 2019-Kruidvat-Nail-Tape11aaa Kruidvat Peel-off Nail Tape zit in een simpel glas verpakking. De Nail Tape heeft een wit kleur, denk aan knutsel lijm. De borstel is heel klein. De ene kant is wel handig maar aan de andere kant vind ik persoonlijk toch te lastig om te gebruiken. Het kwestie van aanwennen, denk ik met de kleine borsteltje. Door kleine borsteltje kost wel tijd om een deel van je nagel te bedekken. Bovendien moet je geduld hebben totdat het droog is. Een laagje is voor mij voldoende. Hierna kan je de nail tape verwijderd worden met een pincet. 2019-Kruidvat-Nail-Tape11aaaa 2019-Kruidvat-Nail-Tape11aaaaa De Kruidvat Nail Tape Peel-Off is makkelijk in gebruik. De kleine kwastje moet ik wel even aanwennen maar het komt wel goed, voor moeilijk plek is het wel handig. Voor mij één laagje rondom de nagel is voldoende. Ik gebruik nail tape peel-oof ook als base coat gebruiken als glitters nagellak. Met Kruidvat Nail Tape Peel-Off kan je je de mooiste creaties op je nagels netjes maken.

De Kruidvat Nail Tape Peel-Off is te koop voor € 2,99 en verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen en online via kruidvat.nl

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like