Follow:

Dhin`s outfit of the day

Vanmorgen gingen wij naar de stad en gelukkig scheen de zon :sun: Het was best druk want er is markt ook. Naar de pippos om body painting te kopen maar nergens vinden en wij hebben ook naar de verkopers niet gevraagd, best druk bij Pippos. Verder ff naar Xenos voor broodjes box, 2 kopje thee mokken en sierlijnt. En toen naar V&D om ff naar de toilet te gaan (pipis (plassen.) eerst, dat is ook belangrijk..he!)

Naar de Ritual want myn lieve man heeft nog cadeaubon t.w.v. 50€ die moet ook snel gebruiken anders de tijd is verlopen. Hij kon mannen spullen kiezen… Leuk voor hem!

Bij de markt lekker crab en poon vis gekocht, walnoten en macadami. Verder ben Ik niet naar de winkels geweest, ben echt moe. Voordat naar de parkir toch ff lang kijkshop want Ik wil stafmixer hebben. Daarna kwam Ik my oude klasgenoten tegen. Ze herkent mij nog en riep mij.. Ik staarde naar haar en in my gedachte “Wie is zij…? :roll:” Gelukkig maar een paar seconden dan herinner mij … “Oja… die lieve meisje A. Ze heeft al een kindje.” Beetje geklets en zij zei toen “ben je in verwachting?” Zo goed gezien van haar he..! Ja… zei Ik. Gefelciteerd! Leuk..! zei ze.

Dat was van vandaag en hieronder is my oufit van vandaag.
– Jurkje (Esprit)
– Legging (Esprit)
– Korte trui (Esprit)
– Schoenen (UGG)

Ik wens jullie fijne avond toe…!

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like