Follow:

Kruidvat Originals zonnemelk en Kruidvat Solait hair spray

Kruidvat Zonneproducten
De zon laat de laatste dagen steeds vaker verschijnen. Heerlijk! Hier wordt toch iedereen blij van. Maar vergeet niet je huid tegen de zon beschermen. Ik ben er tevreden over Kruidvat Originals maar de nieuwe van deze lijn heb ik nog geen ervaring. Hier ben ik erg benieuwd naar. Vandaag vertel ik over de nieuwe Kruidvat eigen merk Kruidvat Originals zonbescherming producten. Lees je mee

Kruidvat Originals Kids SPF50+ Zonnemelk €6.99 ( 300ml. )

Kruidvat Zonneproducten
Kruidvat Originals kids SPF50+ zonnemelk zit in een bruine plastic fles met een klikbaar dopje. Kruidvat Originals Kids SPF50+ Zonnemelk met walnootolie biedt hoge bescherming voor de zeer lichte huid. Walnootolie is bekend om zijn voedende eigenschappen. De crème is niet dun maar het smeert wel makkelijk. Het trekt goed in en geen plakkerig gevoel. Het ruikt heerlijk zoet. Je voelt je huid lekker zacht aan. De kinderen kunnen lekker buiten in de zomer lekker spelen.

Kruidvat Originals SPF30 Zonnemelk €5.99 ( 300ml. )

Kruidvat Zonneproducten
Kruidvat Originals SPF30 Zonnemelk heeft dezelfde verpakking zoals de Kruidvat Originals Kids SPF50+ Zonnemelk, alleen op de label is anders. Bij deze staat er op de label aan de voorkant SPF30. Op de achterkant vind je wat informatie. Kruidvat Originals SPF30 Zonnemelk bevat walnootolie die zorgt voor hoge bescherming voor de zeer lichte huid. Walnootolie is bekend om zijn voedende eigenschappen. De crème is niet dun en niet dik. De crème trekt snel in en het wordt snel door de huid opgenomen en het is niet vet. Het ruikt de crème lekker naar zoet lucht maar niet te zoet. Je voelt je huid lekker zacht aan en soepel.

Kruidvat Solait SPF30 Head & Hair Protection Spray €6.99 ( 150ml. )

Kruidvat Zonneproducten
Kruidvat Solait SPF30 Head & Hair Protection Spray zit in een transparant plastic fles met spraysysteem. De spray bevat een combinatie van uv-filters die een directe bescherming geven. Met waardevolle vitamine B5 reguleert haar de vochtbalans en het maakt je haar weer glanzend en mooi. Daarnaast beschermt deze spray je hoofdhuid natuurlijk en gekleurd haar tegen verkleuring door fel zonlicht. De spray ruikt aangenaam en het kan gebruiken op het droge of vochtige haar spuiten. Het hoeft niet uit te spoelen.

Kruidvat Originals zonnemelk en Kruidvat Solait hair spray

Kruidvat Zonneproducten
Kruidvat zonbeschreming producten zijn een hele fijne producten. Ik ben er tevreden over. Ze smeren makkelijk, trekt snel in en geen vet en of plakkerig gevoel. Het ruikt aangenaam. Bij zonnig weer smeer ik mijn zoon met de zonnemelk van Kruidvat en ook mijn man en ik ook natuurlijk. Kruidvat producten zijn te koop bij de Kruidvat winkel en online

Smeer je ook bij de zonnig weer?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like