Follow:

Leef gezond en voel je fris

We proberen allemaal gezond te eten en drinken, minder te snoepen en af en toe naar de sportschool te gaan. Als je bewust eet en drinkt en regelmatig beweegt ga je je automatisch fitter voelen. Wat nog wel eens wordt vergeten is dat je huid als jij veel beweegt wel wat extra verzorging kan gebruiken. Daarom hieronder een paar handige tips.
 photo 2014dhFresh_zps0d122317.jpg


Pas op voor striae

Voorkom striae! Als een lichaamsdeel sneller groeit (spierontwikkeling, zwangerschap, groei) dan de huis ontstaan er onderhuidse scheurtjes in je bindweefsel. Dit ziet er natuurlijk helemaal niet mooi uit en het is daarom belangrijk om te vermijden. Wat kun je ertegen doen? Er bestaan verschillende serums en crèmes die je op je lichaam kunt smeren om je huid soepel te houden. Gebruik bijvoorbeeld de PCLE Crème. Dit is een hele rijke crème die ook goed werkt tegen een droge huid.

Heb je al last van striae? Smeer je lichaam dan iedere ochtend en/of avond in met een rijke striae crème of serum. Als je dit combineert met een bodyscrub zal je merken dat je huid zachter wordt en je striae zal afnemen.

Ga scrubben!
Lekker genieten van een warme douche en scrubben maar! Bij het scrubben verwijder je alle dode huidcellen van je lichaam. Deze worden hierna snel vervangen door nieuwe cellen zodat jouw huid er na een scrub-beurt weer glanzend uitziet en zacht aanvoelt. Als je regelmatig scrubt zullen oneffenheden en pukkeltjes minder worden of zelfs helemaal verdwijnen. Ga je de zon opzoeken op vakantie en wil je graag een mooi kleurtje? Als je scrubt zal je huid sneller en egaler bruin worden (niet vergeten goed te smeren!). Er zijn verschillende scrubproducten verkrijgbaar. De meeste zijn op basis van zout, vaak gemengd met olie of boter, zodat de huid extra verzorgd wordt. Heb je last van een droge huid? Ga dan voor de variant met olie voor een zachtere huid. De Talasso Scrub van Collistar is een goede scrub die geschikt is voor een droge, gevoelige of rijpere huid en hij ruikt bovendien heerlijk!

Eten
Het is natuurlijk belangrijk om voldoende te sporten en je huid goed te verzorgen, maar voeding is misschien nog wel het belangrijkste voor je gezondheid. Het is dus belangrijk om te zorgen voor de juiste voeding met voldoende proteïne en vitamines. Weet je niet wat je moet koken? Kijk dan eens op het internet, daar vind je gegarandeerd gezonde recepten. Zorg voor een juiste Samsung Galaxy Tab 2 hoes waarmee je jouw tablet goed op het aanrecht kunt. Ook accessoires voor de iPhone 5 zijn handig voor in de keuken. Zo kun je met Bluetooth speakers tijdens het koken naar je favoriete muziek luisteren, zonder de hele tijd met je vette vingers overal aan te hoeven zitten.

Dit artikel is geschreven door Naomi

Share
Previous Post Next Post

You may also like