Follow:

Hotspot | Grand café Restaurant Boekmans Dordrecht

Hotspots | Grandcafe Boekmans
Gisteren was onze trouwdag en besloten wij om uit eten te gaan gewoon hier dichtbij bij ons in de buurt. Zonder reserveren gingen wij naar Grand café Boekmans Dordrecht.

Toen wij daar aankwamen, omdat wij niet reserveren. Er was geen plek, wel konden wij daar dineren maar dan met weinig tijd. Toch besloten wij gewoon hier te dineren. Wij zaten op een tafel met drie stoelen en bestelden wij eerst wat drinken. Omdat wij niet zo veel tijd hadden, bestelden wij alleen hoofdgerecht.
Hotspots | Grandcafe BoekmansHotspots | Grandcafe Boekmans
Ik heb gekozen voor zalm en mijn mand eendenborst en een bakje vol met patat voor ons. Beide hoofdgerechten zo lekker en honger dus alles is opgegeten. Voor Djess patat met kip nugget met een pot appelmoes en bakje salade (salade heb ik opgegeten, Djess at maar een beetje). Wij hebben op tijd alles opgegeten. Klaar met eten, gingen wij gelijk naar huis. Maar eerst bij de kassa betalen. Er ligt een bakje vol met speelgoed voor de kinderen die ze mogen grabbelen als de ouders al hebben al betaald. En Djess mocht natuurlijk ook grabbelen. Djess heeft voor een mini poppetje gekozen.

Hotspost Grandcafe Boekmans

Grand café Restaurant Boekmans

Grand café Restaurant Boekmans beschikt over 90 zitplaatsen. Op zonnige dagen hebben wij een heerlijk Frans terras aan de achterzijde van het gebouw. Tussen 12.00-17.00 uur kunt u genieten van onze lunchkaart met een diversiteit aan broodjes, uitsmijters en andere gerechten.
Na 17.00 uur serveren wij de dinerkaart met een ruim assortiment aan voor-, hoofd-, en nagerechten.
Tevens bent u gedurende de gehele dag van harte welkom voor een drankje of een kop koffie.

Grandcafe Boekmans Restaurant
Adres: Dudokplein 210, 3315 KH Dordrecht
Openingstijden: 12.00-17.00 uur (lunch) | 17.00 uur dinner | Sluit om 01:00 (Grandcafé)

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat geen gesponsord

Share
Previous Post Next Post

You may also like