Follow:

Leuke instagram Tag van 2017

2017 Instagram Tag
Instagram? Wie ken niet instagram? Sinds ik Instagram heb, plaat ik regelmatig foto`s of filmpje. Hoewel tegenwoordig plaats ik niet meer iedere minuut maar ik wil wel graag elke dag aantal foto`s plaatsen op Instagram. Miriam van https://sweetnicethings.com heeft mij genomineerd voor deze tag, thank you! Deze tag is oorspronkelijk gemaakt door allesvandaan.nl Zijn jullie benieuwd naar mijn instagram tag van 2017. Lees gauw mee

Dit zijn de regels van de tag:
De spelregels:
1. Kopieer & beantwoord de vragen hieronder op je blog;
2. Nomineer een aantal blogs om ook de Instagram tag in te vullen;
3. Voeg een link naar allesvandaan.nl toe in je blogpost;
4. En vergeet niet om mij op Instagram te volgen!

1. Welke foto’s kregen in 2017 de meeste likes?
2017 Instagram Tag
Volgens bestenine 2017 zijn de bovenste foto`s de meeste likes.

2. Wat is je allerlaatste geplaatste foto op instagram in 2017?
2017 Instagram Tag
Deze collage heb ik voor aaleslaatste foto op instapgram geplaatst. Deze fotocollage gaat naar mij blogpost terecht “terugblik 2017“.

3. Wat is de allereerste foto die je (in 2017) plaatste op instagram?
2017 Instagram Tag
Vroeg in ochtend wilde Djess sterretjes. Hier bewerkte ik de foto.

4. Wat is de allerleukste foto van 2017 waar jezelf op staat?
2017 Instagram
Deze foto vind ik alle leukste foto van mezelf samen met mijn zoon. Ik was daar op zomervakantie in Zeeland. Door de zonnebril zie je niet de wallen random mijn ogen en gedurende vakantiedagen gebruik ik geen make-up, heerlijk zonder make-up op.

5. Van welke instagram foto uit 2017 krijg jij ter plekke heimwee?
2013 Instagram
Heimwee denk aan als ik ver weg van huis of op vakantie bent maar deze foto maakt mij aan mijn moeder denken. Ze was hier voor drie maanden maar helaas moet ze terug naar Indonesia. Als ik de foto`s terugzien, krijg ik echt heimwee van worden. Dit moment wil ik weer nog een keer doen.

6. Wat is het allerlekkerste gerecht dat je in 2017 op instagram deelde?
2017 Instagram Tag
Dit is erg verrukkelijk. Ik at deze als lunch toen wij op vakantie in Zeeland

7. Wat is de allerleukste foto die je in 2017 maakte van een (huis)dier?
Wij hebben visjes maar ik heb nog geen foto van. Wel heb ik een kat van mijn nichtje L op foto/film gezet en op instagram geplaatst.

8. Welke fotobewerkingsapps (of instagram filter) gebruikte jij dit jaar het meest?
Ik gebruik niet zo vaak filter, wel bewerk ik de foto`s met licht/contrast. Ik heb wel aantal fotobeweringsapps maar ik gebruik vaak Picsart apps want daar kan ik tekst gelijk toevoegen (op de foto staat meestal de naam van mij dhini.nl en soms datum erop)

9. Wat zijn jouw meest gebruikte hashtags op instagram?
#djessvh (met de maand en jaar), #dhini_nl (als ik blogpost promoten), #dhininl hastag voor algemeen foto`s/film, #djessvh16 (op 16de van de maand samen selfie met mijn zoon), #dhini_nlfashion (als ik outfit/item fashion plaatsen), #instadjoutfit (mijn zoon dagelijks outfit). De meeste gebruik ik vaak met eigen naam dhini_nl de achterkant voeg ik specifiek dingen bijvoorbeeld #dhini_nlfatlay etc. De bedoeling voor mij zelf om makkelijk de foto`s/film terug te kijken. Maar ik gebruik veel te veel eigen hastag en soms vergeet ik het wel vooral als niet zo vaak meer gebruik.
#bloggers #mamabloggers #beautybloggers #lifetstylebloggers

10. Welke 3 accounts zijn bij jouw favoriet?
Oh.. echt lastig zeg want er zijn zo veel leuke instagram accounts.

Feel free om deze tag over te nemen en het lijkt mij leuk als jullie mij instagram volgen.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like