Follow:

Zomervakantie – Zeeland – Renesse

Zomervakantie - Renesse

Vorige week waren wij op Renesse geweest en het was heerlijk weertje en gezellig. Dit jaar heb ik weer mijn DSLR camera meegenomen maar ik heb niet zo veel foto`s gemaakt, wel met mijn smartphone. Dus de kwaliteit niet zo woow net als DLSR maar voor later om terug te kijken zijn ze wel waard, vind ik. Love foto`s. Naast foto`s heb ik ook vlog gemaakt. Zo..ben best wel druk hé. Ach…ja hobby hé en nu kans met vakantie momenten op foto`s en filmpje tegelijk vast te leggen. Maar helaas moeten wij terug naar huis. Oja.. meestal een paar dagen van te voren heb ik al koffer klaar maar dit jaar twee dagen voordat wij vertrokken ben bezig koffer aan het inpakken. Lees je mee onze avontuur in Zeeland – Renesse, niet echt boeiend maar het was wel heerlijk vakantiedagen en gezellig en wij hebben echt van genieten. Psst! Klik de link op de datum. Veel lees plezier

Dag 1 – 5 august 2017
Zomervakantie - Renesse
Op zaterdagmiddag vertrokken wij richting Zeeland. Op die dag was motregen en wij hopen dat in Zeeland het weer mooi zou worden. En ja hoor..de zon scheen. Dan gingen wij gelijk naar het strand. Tijdens onderweg heb ik “Full Face make-up in the car challange gedaan“.

Dag 2 – 6 august 2017
Zomervakantie - Renesse
Bezig film aan het opslaan maar helaas werkt het niet mee. Grrrr! Ik gebruik mijn oude smartphone. De camera werkt het nog goed dus vandaar dat ik deze smartphone ook heb meegenomen. Weer zonnig dus hop…fietsen richting het strand. Djess en zijn nichtje genieten. En sluit deze dag met BBQ..yay!

Dag 3 – 7 august 2017
Zomervakantie - Renesse
Weer heerlijk zonnig dag, kids spellen in de mooie voortuin voordat wij weer naar het strand fietsen. Handig eigen fietsen zelf meegenomen. De kids wilden graag in speeltuin paradijs in camping Juliana Verhoeve dan verder fietsen naar andere strand om zonsondergang met ijsje te genieten.

Dag 4 – 8 august 2017
Zomervakantie - Renesse
In de regendag fietsen wij richting het stad en wij gingen snel naar bekende winkel die wij elk jaar binnengelopen maar nog nooit daar wat kopen. Kijken2x altijd leuk toch! De winkel is wel veranderd maar nog steeds leuk om naar de spullen te kijken. Het regen werd hard dus wij besloten om hier te lunchen. In de Pannenkoekenhuis / Lunchroom ‘t Dorpsplein heb ik een pannenkoek met zalm en garnalen en het was verrukkelijk. Ik raad jullie aan om naar deze restaurant te lunchen #nospons In avond regende niet meer dus wij gingen samen fietsen naar andere strand. Het was heerlijk zacht weertje.

Dag 5 – 9 august 2017
Zomervakantie - Renesse
Woensdag is er markt in de het stad en ik wil neon nagellak in de markt kopen (vorig jaar zag ik ook) dus besloten dit jaar ga ik ze kopen. 3 nagellak €5 – benieuw naar wat ik nog heb gekocht. Yes! het was zonnig, fietsen richting het strand. Enjoy the day on the beach! Na avondeten gingen wij weer naar Camping Julianahoeve en de kids spelen daar met plezier. Daarna haalden wij ijsje met zonsondergang uitzicht.

Dag 6 – 10 august 2017
Zomervakantie - Renesse
Voordat ik samen met mijn schoonzusje naar het stad fietsen, even Djess op foto vast te leggen. Djess samen met pa en zijn nichtje en haar pa fietsen richting het strand. In de stad heb ik een leuke winkel gezien “Paper bag” Er liggen superleuk spullen. Je wordt hebberig van. Foto op strand met dank aan mijn man. De kids heeft een leuke bedacht en wij mochten komen.

Dag 7 – 11 august 2017
Zomervakantie - Renesse
Er staan een leuke hokje en daar heb ik foto`s en filmpje gemaakt. Ik film beauty spullen die ik op vakantie meenam. Kijk…het lijkt dat ik net legging aan maar eigenlijk de schaduw. Watervoetbal spelen kids tegen papa`s. Klaar om naar het strand toe. Selfie want dit is de laatste keer (morgen naar huis). Deze avond gingen wij gezellig uiteten. Ik wilde samen op foto`s maar het lukt niet. Gelukkig maakte de ober foto van ons allemaal. Dank u wel!

Dag 8 – 12 august 2017
Zomervakantie - Renesse
Helaas moeten wij terug naar huis. Zo..heb ik weer alle spullen in de koffer gedaan. Allemaal vieze kleren, handdoeken, dekbedovertrekken enzo. Even de slaapkamer en de woonkamer. Onderweg naar huis. Djess viel in slaap. Moe en elke dag laat naar bed. Goed thuis aangekomen. Als souvenir hebben wij magneet Renesse gekocht.

Renesse
Het was gezellig samen met schoonzusje gezinnetje een huur vakantiehuis in Zeeland – Renesse. Wij hebben heerlijk dagje gehad. Dag Renesse..tot volgende keer (misschien)

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply Mylou

  Oh wat heerlijk, vakantie in Zeeland! Zo te zien hebben jullie het naar je zin gehad 🙂
  Mylou´s last blog post ..Zo krijg je cashback bij al je online aankopen

  17 August 2017 at 20:04
 • Reply Heleen

  Zeeland is een heel mooie plek. Het ziet eruit alsof jullie een lekkere vakantie hebben gehad.

  17 August 2017 at 20:03
 • Reply Daphne

  Heerlijk zon vakantie! En de souveniertjes zijn het leukst altijd!

  17 August 2017 at 12:21
 • Reply Andrea

  Wat een heerlijke vakantie heb je gehad. Renesse en ook burgh haamstede(er zijn bunkers verstopt in de duinen) bezoeken wij bijna jaarlijks. Dit jaar wilde ik eigenlijk nog naar Veere(ligt er ook niet heel ver vandaan en is ook een aanrader). Vind het een heerlijke locatie voor een vakantie.

  17 August 2017 at 09:19
 • Reply Kim

  Heerlijk daar, wij hebben dit jaar vertoeft op Camping Julianahoeve (naam heb je niet goed staan in je blog 😉

  17 August 2017 at 09:10
  • Reply Dhini

   Dank je wel! Ik heb hem aangepast

   17 August 2017 at 16:37
 • Reply Celine

  Jullie hebben een hele fijne vakantie gehad zo te zien. Gelukkig heeft de weer de meeste dagen goed gehouden. Veel liefs

  17 August 2017 at 07:44
 • Reply Tania

  Wat heb je veel foto’s gemaakt. Jullie hebben zo te zien een hele leuke vakantie gehad
  Tania´s last blog post ..Balea | Intensieve verzorging Shampoo, Conditioner en Haarmasker

  17 August 2017 at 06:58
 • Reply Fleur

  Heerlijk! Wij gingen vroeger ook vaak op vakantie in Zeeland. Hele fijne jeugdherinneringen heb ik daar aan
  Fleur´s last blog post ..De leukste kinderfilms nu in de bioscoop + Winactie

  17 August 2017 at 01:20
 • Reply Eke

  Wat een heerlijke vakantie met een fijn reisverslag!

  17 August 2017 at 00:16
 • Reply Bertine

  oh wat een heerlijke vakantie! super leuke fotos!
  Bertine´s last blog post ..Plog: Een (vrije) dag uit mijn leven als (bloggende) mama

  16 August 2017 at 16:26
 • Reply TypischKim

  Wat leuk, zo te zien hebben jullie een fijne vakantie gehad!
  TypischKim´s last blog post ..Primark holografische “chroming” nepnagels – Meteorite

  16 August 2017 at 12:12
 • Reply Kayla

  Leuke foto’s! Volgens mij hebben jullie een hele fijne vakantie gehad!
  Kayla´s last blog post ..Beauty Store: Lash Addict

  16 August 2017 at 09:23
 • Reply Deb

  Mooie foto’s! Ziet eruit als een heerlijke vakantie!
  Deb´s last blog post ..Nailart: Turquoise Aztec

  16 August 2017 at 09:05
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge