Follow:

L’Oréal Color Riche Collection Exclusive Les Roses

 photo 2015LorealDoutzen1a_zps3ygpgyl4.jpg
L’Oréal Paris presenteert haar nieuwe Color Riche Collection Exclusive met een tailor made pink lipstick voor iedere vrouw, geïnspireerd op de L’Oréal Paris spokespersons en samengesteld door hun color designer Eva Yean om de perfecte match te vinden tussen huidtoon en lipstick. Vandaag swatch ik een lipstick Doutzen`s Delicate Rose voor jullie


 photo 2015LorealDoutzen1aa_zpsebgo6gco.jpg
De lipstick zit in zwart huls met metallic gouden accenten eromheen en staat er de naam van bekende models/actrice/zanger op. Het ziet er luxe uit en een leuk detail! De formule is verrijkt met microfragmenten van parelmoer combineert met fluweelachtige pigmenten voor een sophisticated en uniek kleurresultaat.

 photo 2015LorealDoutzen1aaaa_zpscvoamnwi.jpg
Toen ik de huls voor eerste keer opende, ziet de lipstick er al prachtig felle fuchsia kleurtje.

 photo 2015LorealDoutzen1aaaaa_zpstb4i9bz0.jpg
Op mijn lippen de pigmentatie wat minder intense als je het van dichtbij ziet maar ik verwacht het niet dat de kleur zo springen/stralend op mijn lippen. Meestal is het lastig rose lipstick bij mijn huidkleur passen maar deze felle fuschia kleur past het bij mijn huidtype.

 photo 2015LorealDoutzen1aaaaaa_zpslvcnbyp2.jpg
Met deze felle fuchsia zie ik mij zelf er stralend uit, vind ik persoonlijk (maar van afstand kijken he!). De textuur is lekker romig en droogt mijn lippen niet uit. Bijna elk uurtje drink of eet ik wat lekker dus je moet wel de lipstick weer op je lippen smeren want het is geen long lasting formule. L’Oréal Color Riche Collection Exclusive Les Roses Doutzen`s Delicatee Rose vind ik prachtig kleurtje.

Wat L’Oréal Paris zei “Voor iedere vrouw een passende kleur roze, omdat zij het waard is.”
L’Oréal Paris Nederland steunt Free a Girl door in de maand oktober voor elke verkochte Collection Exclusive lipstick 1 euro te doneren aan de stichting.

De L’Oréal Color Riche Collection Exclusive La Vie en Rose lipsticks zijn er in vijf kleuren en kost per stuk €14,99,-. Bij elke lipstick is er ook een passende nagellak . L’Oréal producten o.a. te koop bij de Douglas, Etos & de Kruidvat.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. Zie disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like