Follow:

LOOkX blender brush

 photo 2013LOOkXblend1a_zpsd98c274d.jpg
Behalve met onze vingers, gebruiken wij andere beauty tools namelijk beauty kwasten. Laat een kennis maken met LOOkX kwasten. Hier heb ik een van zes LOOkX kwasten. Mine is blender brush

 photo 2013LOOkXblend1aaa_zpsdd506960.jpg
Wat opvalt van deze blender brush is de vorm van de brush zelf en de handvat is vrij groot genoeg vergelijken met handvat blending brushes die ik heb. Maar juist fijn in de hand. En hij ziet er chick uit in wit kleur (meestal zwarte kleur handvat).
 photo 2013LOOkXblend1aa_zps23b1f036.jpg
Ik merk het dat de vorm brush niet fluffy zoals ik geweend ben. Voor in crease area van je ooglid gebruik ik hem fijn/prima maar voor blender vind ik de haren te klein en te kort. Van mij iet langer. De haren zelf is zacht en het prikt niet. Je kunt hem als concealerkwast gebruiken. Hier heb ik geen ervaring mee want ik gebruik geen concealer.

LOOkX blender brush €18,95 (nu in de sale). Hij is te koop op LOOkX webshop

Gebruik je al kwasten van LOOkX?

Een of meerdere producten uit dit review/swatches zijn toegezonden door een PR bureau en een bedrijf

Share
Previous Post Next Post

You may also like