Follow:

Loreal Elnett Satin 60 jaar hairspray

202-Loreal-Elnett60a

Hoi..hoi..! Elnett bestaat 60 jaar! Elneet heeft dus al een hoop meegemaakt. Van de buns en beehives in de jaren ’60 tot de one length van 2020 en alles daartussenin. Graag vieren Loreal Elnett met jullie het 60 jarige jubileum met deze speciale, limited edition.202-Loreal-Elnett60aa Toen Elnett in 1960 werd gelanceerd door Loreal bracht dit een revolutie teweeg. Een haarprodruct dat ervoor zorgt dat het kapsel de hele dag in model blijft, maar makkelijk is uit te kammen. Een haarspray die sterke fixatie, maar ook flexibiliteit, glans en zachtheid biedt.

Ik ken Loreal haarspray maar ik wist het niet dat zo lang al geproduceerd. Ik herinner me toen ik klein was, had mijn moeder mijn haar sanggul (traditionale kapsel in mijn land) gemaakt en mijn moeder heeft haarspray gebruikt zodat mijn haar goed netjes bleef. De enige haarspray was toen dit merk Loreal. Naast de model de hele dag goed mooi blijft, ook is makkelijk uit te kammen. Dat is zeker een pluspunt. Gefeliciteerd Loreal Elnett met 60 jaar. Loreal haarproduct is verkrijgbaar bij de drogisterijen.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like