Follow:

L’Oréal MAGIC RETOUCH

 photo 2016LorealMagicRetouch1aa_zpsac73fjaw.jpg
Heb je ook probleem uitgroei en verliest de kleur? Geen probleem want L’Oréal heeft een product Magic Retouch die je met simpele en snelle manier je probleem oplossen. Oooh ik ben erg benieuwd naar of deze product mij probleem helpt.

 photo 2016LorealMagicRetouch1aaa_zpsn8xfwehe.jpg
Ingrediënten

 photo 2016LorealMagicRetouch1a_zpsfdxjcvqy.jpg
Magic retouch is de eerste direct camouflerende uitgroeispray van L’Oréal Paris die je rechtstreeks op de haar sprayt om binnen enkele seconden een (grijze) uitgroei te verbergen. De formule bevat rijke pigmenten voor een perfecte blend-in dekking.

Wat L’Oréal zegt over dit product:
– Uitwasbaar met shampoo uitspoelen.
– Er zijn 5 tinten die met het merendeel van de haarkleuren matchen.
– Moeiteloos een touch up doen, zonder je haar te kleuren.
– Smudgeproof: de sterke hechting zorgt dat de kleur dagelijkse beproevingen doorstaat.
– Geschikt voor blond, bruin en donkerbruin haar (komt in 5 kleuren die matchen bij jouw haarkleur).
– Camoufleert grijze haar aanzet

 photo 2016LorealMagicRetouch1aaaa_zpsjwzhxbmp.jpg
Deze product heeft een handige spraykop die zorgt voor een ragfijne verstuiving en precisie applicatie.

Sinds ik hier en daar grijze haren zie, ga ik regelmatig kleuren. Elke vier weken moet ik uitgroei grijze haar weer verven. Maar het is echt een vervelend klusje vind ik het. Jammer dat geen permanent haarkleur voor hele jaar of zo. En naar de kapper ga, is het natuurlijk niet goedkoop. Hopelijk helpt MAGIC RETOUCH mij probleem..let`s try!

Hieronder filmpje hoe bekende actrices Eva Longoria dit product gebruik

 photo 2016LorealMagicRetouch1aaaaa_zpswrefmncx.jpg
Met nieuwsgierig en enthousiast spray ik op mijn grijzen haar zoals Eva Longoria doet maar wat gebeurt?! Niet alleen mijn grijze haren werden zwart maar ook mijn vingers en op het flacon ook. Gelukkig zijn mijn vingers weer schoon onder water wassen. Op de huid zie je een licht zwart stipjes. Je kunt die stipjes met nat doekje wegvegen. Het resultaat zijn mijn grijze haren onzichtbaar. Mijn haar voelt stuk hard (net als je met stijl haarspray/gel gebruik). Dus zorg dat je haar al gestyled voordat deze MAGIC RETOUCH op je uitgroei haar sprayt. Van mij mag semi permanent of permanent komen. Ik was mijn haar een paar dagen niet en het blijft de zwarte kleur goed zitten (als maar onder de water/regenen lopen). Als je je haar wrijft, wordt je vinger zwart van en pas het wel op als je op bed liggen want de volgende dag zie je zwarte vlekjes op je hoeslaken. Gelukkig kan je hem weer gewoon in de wasmachine doen. De volgende keer heb ik wegwerp handschoenen gebruik. Alleen voor mij is deze te weinig om uitgroei grijze haar hier en daar te verbergen. Hier heb ik een paar flacons voor nodig 😀

L’Oréal MAGIC RETOUCH vind ik dit wel goed en snelle alternatief om uitgroeiende en vervaag haarkleuren te verbergen. “3,2,1– en weg is mijn uitgroei” ideaal. #beautyquickie. Dit product is vanaf maart bij alle drogisterijen voor €9,99 per flacon.

Heb je al ervaring met deze beautyquickie L’Oréal MAGIC RETOUCH?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like