Follow:

L’Oréal Paris Revitalift Filler Anti-Rimpel Serum

2021-Loreal-Revitalift1a
Hoi..hoi..! Vandaag blog ik over beauty product voor je gezicht namelijk Loreal PAris Filler Anti-Rimpel Serum. Lees je mee

Hoe gebruik je L’Oréal Paris Revitalift Filler Anti-Rimpel Serum?
Breng twee keer 2 tot 3 druppels aan op een schoon en droog gezicht en hals. De druppels trekken snel in je huid. Het pipet helpt het aantal druppels te doseren. Breng pas na het serum een dag- of nachtcrème aan.
2021-Loreal-Revitalift1aa
L’Oréal Paris Revitalift Filler Anti-Rimpel Serum zit in een pastel paarse doos. Het serum zit in een doorzichtige glas met pipet systeem. Met hyaluronzuur geeft het serum je huid stevigheid, intense hydratatie, soepel, gladdere huid en vermindert rimpels.

Hyaluronzuur
Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, die de vochthuishouding in je huid ondersteunt. Met 0,5% macro-hyaluronzuurmoleculen om je huid te hydrateren en 1% micro-hyaluronzuurmoleculen om rimpels te helpen vullen. Met de handige pipet doseer je de hoeveelheid serum naar wens.

2021-Loreal-Revitalift1aaa
2021-Loreal-Revitalift1aaaa
2021-Loreal-Revitalift1aaaaa
Het Revitalift Serum is erg fijn in gebruik. Dankzij pipet kan je het serum makkelijk doseren. Een twee druppels is voldoende voor mijn gezicht. Het serum heeft doorzichtig gelachtig maar het is een aangename structuur, niet vet of dik. Het serum heeft wel zacht aangename geur maar tijdens op je gezicht aanbrengen, vervliegt de geur gelukkig wel, niet storend geur. Het smeert makkelijk en trekt goed in de huid, wel een beetje plakkerig maar na dag en nachtcrème geen plakkerig of vet gevoel meer. Ik merkte na een paar dagen gebruiken mijn huid heerlijk gehydrateerd, steviger, soepel glad en helpt tegen lijntjes. L’Oréal Paris Revitalift Filler Anti-Rimpel Serum is geschikt voor alle huidtype, te koop bij de drogisterijen en online.

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like