Follow:

Nivea Handcream Soothing Care en Moisture Care

2021-Nivea-Handcream2a
Hoi..hoi…! voordat virus Covid19 was ik mijn handen vaak en daarna moet ik mijn handen met handcream gesmeerd worden, anders krijg ik droge handen en kan ik echt niet tegen. Vandaag blog ik twee Nivea handcream, lees je mee

2021-Nivea-Handcream2aa
Beide nivea handcream zit in een tube van 100ml. Het verschil zie je de naam en de plaatjes: een met olijven is Moisture Care en de andere met aloë vera is Soothing Care. Beide producten bevatten glycerin. Nivea Moisture Care geeft je handen intensive hydratatie, het ruikt zacht naar olijven geur. Naast glycerine bevat Nivea Soothing Care aloë vera die de huid langdurige kalmeert en voor zachte handen. Volgens Nivea geeft deze handcreme 24 uur hydratatie.

Beide creme geeft bijna hetzelde textuur, niet te vloeibaar en ook niet te dik. Het smeert makkelijk en trekt goed in de handen. Het voelt mijn handen heerlijk zacht, soepel en gehydrateerd. Bij mij na een paar uurtje moet ik de creme weer aanbrengen (niet 24 uur hydratatie dus). Maar ze zijn erg fijne handcreme en het heeft een aangename geur. Ik heb deze handcreme bij de action gekocht (voordat lockdown), Ik weet het niet meer precies hoeveel kost per stuk, ik gok dat minder dan €2 per stuk.

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Share
Previous Post Next Post

You may also like