Follow:

Louis Widmer Tweefasig Serum Olie-in-Serum Anti-Ageing

2024louis-Widmerserum4a

Hoi..hoi..! Het wordt snel licht buiten maar de zon schijnt nog niet iedere dag. Dat is wel minder leuk. Ik verlang naar de zon. Hopelijk komende weken schijnt de zon en de temperatuur is omhoog. En vandaag ga ik de nieuwe beauty product van het merk Louis Widmer hierover bloggen. Lees je mee?Louis Widmer Serum 2-Phasen Ol-in-serum Anti-Ageing

2024louis-Widmerserum4aaa Louis Widmer Tweefasig Serum Olie-in-Serum met Anti-Ageing zit in een plastic verpakking met pompsysteem. Een handige pompsysteem zodat je makkelijk kan doseren en ook hygiënisch. In de verpakking zitten er twee aparte compartimenten in de dispenser. Pas wanneer je erop het pompje gedrukt wordt, mengen de twee fasen zich tot één intensief verzorgende textuur en komen samen tot hun volledige effectiviteit. Dit tweefasige Serum Olie-in-Serum is een bijzonder doeltreffende combinatie van twee texturen: een voedingsrijk verzorgingsconcentraat uit kostbare oliën (de oliefase) en een licht, intensief werkend serum (de waterfase).

7 voudige werking
1. Stimuleert de hydratatie
2. Verstevigt de huid
3. Verzacht rimpels
4. Verhoogt de elasticiteit van de huid
5. Maakt de huid glad
6. Versterkt de barrièrefunctie van de huid
7. Regenereert

2024louis-Widmerserum4aaaa De textuur is aangenaam licht daardoor smeert het gemakkelijk en trekt goed in de huid. Daarna kan je de dagcrème en of nachtcrème aanbrengen. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan . De rimpels zijn minder zichtbaar en mijn huid ziet er jonger uit, glad en gehydrateerd. Ik gebruik dit serum na reiniging `s morgens en of ’s avonds en ook op de hals aanbrengen en inmasseren. Daarna dag- of nachtverzorging aanbrengen maar je kunt ook het product als verzorging op zich gebruikt worden. U kunt Louis Widmer producten bij de drogisterijen of online kopen. Louis Widmer Serum 2-Phasen Ol-in-serum Anti-Ageing kost € 44,90 35ml.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge