Follow:

Make up Factor – Mat Wanted

 photo 2015MakeupFactory1a_zpsiaok16yx.jpg
Make-up Factory nieuw collectie “Mat Wanted”. Deze collectie is geinspirerd de grote internationale runways. Vandaag heb ik aantal voor jullie geswatched. Kijk mee

Over Make up Factory : Make up Factory werd opgericht in het najaar van 2005 als onderdeel van de artd ECO Cosmetic Group ; Het was bedoeld om een cosmeticamerk dat het doel van het ontwikkelen van uitstekende cosmetica niet alleen voor visagisten , maar ook voor alle vrouwen met een wens voor professionele make-up producten nagestreefd. Beginnend in Duitsland , met exclusieve distributie via de Müller keten van parfumerieën , make-up Factory is uitgegroeid tot een synoniem voor succes wereldwijd. Het merk is nu vertegenwoordigd in premium parfumerie ketens en warenhuizen in meer dan 40 landen .

Alle producten zijn getest op compatibiliteit en de huid dermatologisch goedgekeurd. Uitgebreide expertise en strenge kwaliteitscontroles garanderen dat elk product is stand van de techniek .

Met zijn parabenen en parfum vrije producten MAKE UP FABRIEK voldoet aan de wensen van vrouwen met een veeleisende en gevoelige huid .

 photo 2015MakeupFactory1aa_zps0uynswiw.jpg
De meeste producten zitten in de allemaal zwarte doosjes, behalve van lipgloss – zonder doosje. Als je ze de doosjes opent, de producten zitten ook in zwarte verpakking. Niet zo bijzonder, simpel en licht verpakking met daarop in zilver tekst.

 photo 2015MakeupFactory2a_zpsy1lcb9e9.jpg
Make up Factor – Mat Blusher “Sheer Rose 10” – € 14,50
In de verpakking zit er een kwastje en spiegeltje (handig). De blush is mooi mat pink kleurtje en er staat tekst Make up Factory op de blush.

 photo 2015MakeupFactory2aa_zpsfpk8yzkx.jpg
De ingrediënten en heeft klik systeem

 photo 2015MakeupFactory2aaa_zpsykfnibsa.jpg
De blush is peoderig daardoor blend makkelijk aan. Het geeft mooi kleurtje op je wangen.

Make up Factory mat blush is in 4 tinten verkrijgbaar.

 photo 2015MakeupFactory6a_zpsmjbbe1sz.jpg
Make up Factory – Sensitive Eyeshadow base “Neutral” – € 9,95
De eyeshadow base zit in een tube. Handig en hygienees verpakking. Het makkelijk om zelf te doseren hoeveelheid nodig maar je hebt maar weinig nodig.

 photo 2015MakeupFactory6aa_zpsm4th4qzn.jpg
De ingrediënten. De creme is creamy met een heel klein beetje shimmers maar als je hem op je ooglid smeren, geen shimmers effect en transparant. Het brengt gemakkelijk aan. De eyeshadow base laat geen vet achter en de look blijft de heel dag goed zitten. De base bevat geen Fragrance en paraben.

 photo 2015MakeupFactory3aaa_zpspvtdivdu.jpg
Make up Factory – Mat Eye Colors “Rocky Earth 070” – € 17,50
De kleuren van deze mat oogschaduw kun je zien via doorzichtig op de verpakking. De verpakking is dezelfde net al blush verpakking. In deze palette zijn er vier mat nude kleuren. Van licht tot donkere tinten. Er zit een spiegeltje en een applicator. De achterkant van de doosje is er intructie hoe je look met deze palette kunt maken maar natuurlijk kan je ook zelf eigen looks maken. Het zou beter dat deze step by step achter de verpakking i.p.v. in de doosje. Want meestal doe ik de doosje weg.

 photo 2015MakeupFactory3aaaa_zpskr0yjetb.jpg
De ingrediënten. De pigmentatie is prima voor mat effect. Het blend makkelijk aan. De kleuren zien er niet zo goed te zien bij half donker huidkleurtje vooral de grijze kleurtje.

Make up Factory – Mat Eye Colors is verkrijgbaar in twee palette (vier kleuren per palette)

 photo 2015MakeupFactory4aa_zpsvktcr0df.jpg
Make up Factory – Mat Eye Shadow single “Smokey Aubergine 63 en Pale Rose 57” – € 9,95 per stuk
De verpakking denk aan MAC oogschaduw. De deksel gemakkelijk te openen en de kleuren kunnen zien door doorzichtig deksel.

 photo 2015MakeupFactory4aaa_zpspxvh5mkr.jpg
De pigmentatie is prima vooral de donkere tint, alleen blend niet zo makkelijk. Wel blijft het goed lang zitten.

Make up Factory – Mat Eye Shadow single is in 24 tinten verkrijgbaar.

 photo 2015MakeupFactory5a_zps9xoi8kep.jpg
Make up Factory – Mat Lip Stylo “Velvet Pink 50” – € 12,50
De lipstick zit in zwart huls met daarop zilver tekst. De lipstick is paraben free

 photo 2015MakeupFactory5aa_zpsiyfxy1hq.jpg
De ingrediënten. Het mooi bright pink kleurtje.

 photo 2015MakeupFactory5aaa_zpsudrsthfs.jpg
De lipstick is heel creamy daardoor brengt gemakkelijk aan. Een laagje is de pigmentatie goed. De

Make up Factory – Mat Lip Stylo is in zes tinten verkrijgbaar

 photo 2015MakeupFactory5aaaa_zps3jpinsda.jpg
Gebruik : Ogen – Make up Factory – Mat Eye Colors “Rocky Earth 070” | Lippen – Mat Eye Colors “Rocky Earth 070” | Blush – Mat Blusher “Sheer Rose 10”

 photo 2015MakeupFactory7a_zps1ffusvhd.jpg
Make up Factory – Mat Lip Fluid Longlasting “Velvet Rosewood 19” – € 12,50
De glos zit in doorzichtig hard plastic met zwart deksel.

 photo 2015MakeupFactory7aa_zps45xmccmn.jpg
De glos heeft schuin applicator. De glos heeft heel creamy texture daardoor smeer makkelijk op je lippen. De glos is vrij van perfume, parabens and silicone. Hij is geurloos. Na een paar seconden komt de mat effect verschijnen. In het begin voelen de lippen strakst aan en als je wat drinken, lunch en de lippen worden weer soepel. Het blijft goed de hele dag zitten, ook na drinken en wat eten.

Make up Factory – Mat Lip Fluid Longlasting is in zes tinten verkrijgbaar

 photo 2015MakeupFactory7aaaaa_zpsqhmxw8ku.jpg
Gebruik : Ogen – Make up Factory – Mat Eye Shadow single “Smokey Aubergine 63 en Pale Rose 57” | Lippen – Mat Lip Fluid Longlasting “Velvet Rosewood 19” | Blush – Mat Blusher “Sheer Rose 10”

Beide lipsproducten geeft droge lippen van einde van de dag. Er komen velletjes op mijn lippen maar dan vaak gebeurt bij mijn lippen vooral met mat of long lasting lipsproducten. De prijzen staan niet in press papier. Meer informatie kunt je op MakeUpFactory.de terecht. Of volg je de facebook om de producten in de gaten te houden.

Te koop Müller drugstores en bij cosmetic institutes

Ken je al deze merk? Welke producten van deze collectie ben je nieuwsgierig naar?

 photo dhlove1_zps4115ade4.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like