Follow:

Clarins Bronzing Duo Soleil ontvangen van Clarins Facebook Fans


Toen ik op facebook aanwezig was, las ik dat Clarins een product “Clarins Bronzing Duo Soleil” naar de fans zou sturen als dank voor steun op Clarins Facebook. Hier moest ik naar hun email sturen met ondewerp “‘Ik ben een echte Clarins facebook fan!'” en ik stuurde meteen natuurlijk 😀 Op 10 juli ontving ik een Clarins Bronzing Duo Soleil. Vandaag ga ik voor jullie showen en swatches..benieuwd

Ingredienten : Het anti-vervuilingscomplex beschermt tegen vrije radicalen en de schadelijke gevolgen van vervuiling.

Wat zei Clarins :
Twee compact poeders, in mono- of duoversie, geven onmiddellijk een zomerse teint met een onovertroffen natuurlijk uitstraling die urenlang houdt. De optische illusie van lichtverdelende pigmenten verbergt alle onzuiverheden en voorkomt een glimmende huid.


Er zitten mooi kleuren in goud verpakking. De lichte kleur breng ik op myn bijna gehele gezicht en de andere als bronzer. Het is mooi kleuren voor myn huidtint want het is te licht en ook niet te donker, precies goed. Het is echt heel natuurlijk. De poeders zelf zijn mat.

Er komen leuk actie op Clarins facebook dus klikt op like it. Je weet maar nooit mooi producten winnen.

Share
Previous Post Next Post

You may also like