Follow:

Mamablogger Dag 2016 en Winactie

 photo mamabloggerdag2016_zpss4mbcvyn.jpg
Image bron : Facebook mamablogger dag

Vandaag is Mama bloggers dag 2016

Het idee komt van Yvonne Ufkes en er kwamen heel veel leuke reacties op dus het wordt vandaag nationale mama blogger dag. Ik kwam terecht bij deze groep via facebook. Op facebook zijn er een aantal groepen voor bloggers zodat ze hun artikel kunnen delen, idee wisselen etc. Sinds kort ben ik lid geworden van een aantal facebook bloggers groepen.


Over mama blogger dag
Mamabloggers in het zonnetje
Bij secretaresse dag of de dag van de verpleging of… Worden deze in het zonnetje gezet en krijgen ze vaak een mooie bos bloemen van de baas. Zo doen wij dat niet, dat kan ook niet want we zijn zelf de baas… Maar we zetten elkaar deze dag wel in het zonnetje. Want wij zien deze dag wel als een feestje.

Brons : Kidzblogger

Dhini.nl

Mij site is dhini.nl. In 2005 begon ik te bloggen om Nederlandse taal te leren en als online diary, mij hobbies zoals foto`s maken, postzegels verzamelen. Maar nu vooral over alles wat ik leuk vind o.a. over mijn zoon Djess (zijn outfit), fashion, beauty, home, DIY en nog veel meer op mij site kunnen jullie vinden. Bloggen is erg leuk, vind ik zelf daarom bestaat mij site nog. En ik blog nog steeds graag, zelf te veel achter PC 😀 vind ik dan tot mijn ogen worden vermoeien. Maar er zijn niet leuk aan bloggen zoals bijvoorbeeld als plotseling mij site weg (door trouble met pluggin of host), als de bedrijf graag zo snel het artikel online is, niet zo veel reactie meer net als toen. Bloggen is nu heel anders dan toen ik het begon. Maar ik blog nog steeds met plezier en graag elke dag artikel op tijd online is. Helaas lukt het soms niet maar ik doe mij best.

Ik bedank mamablogger Helga voor de linken naar mij site. Op Helga site vind je hoe ze wilt anderen motiveren en en inspireren om het huishouden te runnen zonder het hoofd te verliezen.

WIN EEN KRUIDVAT CADEUBON T.W.V. €15 GESLOTEN

En nu de winactie. Om mama bloggers dag te vieren, geven de mama bloggers een winactie op hun website. Hier geef ik een Kruidvat cadeaubon t.w.v. €15

Wat moet je doen :
– Laat een reactie achter dat je mee doet

Extra kans :
– Volg dhini.nl bloglovin en like facebook

Zijn jullie benieuw naar winactie op andere mama blogger. Kijk ook op Meike site is een leuke site over haar ontdekkingstocht van moeder en kind.

De winactie loopt tot 24 september en de winnaar krijg een persoonlijk berichtje

P.s. Ik wil nog Helga bedanken voor haar reminder berichtje van dit actie. En ook aantal mama bloggers die gisterenavond/nacht mij hebben geholpen hoe ik dit artikel op tijd kan online zetten. Ik kan helaas niet alle mama bloggers namen noemen dus ik bedankt jullie hier mama bloggers.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like