Follow:

Mani monday : Black and White #3

Mani monday : Black White #3
OMG! Ik heb al lang niet meer mani monday geplaatst. Laatste mani monday was in juli . Ik heb gewoon geen tijd, geen inspiratie en geen zin in..ja….smoesjes van mij maar dat is waar. Gisteren besloot ik toch er dit serie maken. Om weer te beginnen heb ik simpel, super simpel nail art. En alleen maar twee kleuren. Classic animaal nail art – zebra.

Mani monday : Black White #3
Waarom ik dit simpel animaal nail art want ik zie nu animaal patroontje voorbij komen vooral in de fashion items. Voor dit nail art heb ik maar twee nagellak gebruik : de zwarte A beautiful life en de witte nagellak essence.

USE PRODUCTS :
Base coat : Orly | Nagellak : Black – A beautiful Life , White – Essence | Top Coat : Essence | Nail tools : Aliexpress

Mani monday : Black White #3Mani monday : Black White #3

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Share
Previous Post Next Post

You may also like