Follow:

Mani monday : Pattern #11

 photo 2017MM3d_zpsp9cj808s.jpg
Lente seizoen is coming en ik zie al prachtig bloemen bloeien. Het wordt vrolijk van. Maar niet alleen bloemen, de bladeren beginnen ook te komen. Deze nail art is niet alleen geinaspiratie door bladeren maar ook door een leuke tekeningen op Flow magazine. Benieuwd? kijk je gauw snel

 photo 2017MM3dd_zpszcxa7o6e.jpg
Daar ..zie je de cover van FLOW, voor dat meisje staan bladeren. Toen ik zag, hei…leuk voor nail art. Dan probeer ik na te maken. Niet zo makkelijk en ook niet zo moeilijk om na te tekenen. Ik doe mij best om goed te tekenen en het resultaat is best wel ok. Voor de tool heb ik kwastje van serum eyelash gebruik (tweede leven geven dus). Ik gebruik base coat maybelline all in one, Revlon met Peach geurtje als hij droog is. Deze kocht ik een paar jaar geleden bij bigbazar en nog nooit geswatched dus zie je hem hieronder. Als takken gebruik China Glaze swarte nagellak en Essence colour & care die ik bij de kruidvat in de sale bakje voor €1 kocht.

 photo 2017MM3ddddd_zpsbfobakas.jpg
Een mooi tint met een subtiele shimmer en het heeft aangename geurtje..fruitig.

 photo 2017MM3dddddda_zpss7h2jrsu.jpg photo 2017MM3ddd_zpspo6emu67.jpg photo 2017MM3dddd_zpsmtbflfyf.jpg photo 2017MM3dddddd_zpspsxevzgd.jpg

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like