Follow:

Mani monday : Pattern #13

 photo 2017MM4cc_zps5fysr2zs.jpg
Geïnspireerd door patroon in de reclame folder. Die patroon denk aan gras maar in de folder heeft andere kleurtje. Omdat de patroon denk ik aan gras dan gebruik ik groene kleur.

 photo 2017MM4ccccc_zpswernornd.jpg
Als base en top coat heb ik all in one Maybelline. Als basis gekleurde nagellak gebruik ik Catrice en licht groen essence. Het was moeilijk om goede kwastje te kiezen want de lange en dunne kwastje te slap. De rest is te breed. Goed kwastjes voor nail art is echt nodig. Als mogelijk een kwast voor alle nail art kan gebruiken.

 photo 2017MM4c_zpsdsteve4t.jpg photo 2017MM4ccc_zpschsjsdml.jpg photo 2017MM4cccc_zpsmcxkbird.jpg

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like