Follow:

Weleda oogdruppels voor droge ogen

 photo 2017Weledaoogdruppels1a_zps4npuhvbj.jpg
Tegenwoordig zitten de mensen vaak achter een beeldscherm daardoor droge en geïrriteerde ogen krijgt. Gelukkig is er oplossing voor droge ogen met 100% natuurlijke. Vandaag meer hierover. Lees je mee

 photo 2017Weledaoogdruppels1aaaaa_zpsnfya0cdb.jpg
Zo ziet er de doos uit met daarop de naam van het product en op de achterkant vind je wat informatie. De doos zelf ziet er simpel en goed uit en zit er een instructie papier in.

“Bij droge en soms branderige ogen zitten er te weinig lipiden in de traanfilm, waardoor het oogoppervlak niet voldoende beschermd wordt. Een instabiele traanfilm is meestal het gevolg van omgevingsfactoren, het gebruik van medicijnen, contactlenzen, ouderdom of ziekte. Ook beeldschermwerkers kunnen hier last van hebben. Speciaal voor wie last heeft van droge ogen heeft Weleda Visiodoron Malva® Oogdruppels ontwikkeld. Dit 100% natuurlijke product staat garant voor een snelle en langdurige bevochtiging van het oog en heeft een kalmerend effect. De formule bestaat uit een combinatie van biologisch malva-extract en plantaardig hyaluronzuur. Beide bestanddelen werken in op een andere laag van de traanfilm, waardoor ze elkaars werking versterken en zorgen voor een optimaal resultaat.”

Waarom Visiodoron Malva® Oogdruppels?
– Bevochtigt en kalmeert bij droge, geïrriteerde ogen
– Beschikbaar in handige meeneem-ampullen
– Zonder synthetische conserveringsmiddelen

 photo 2017Weledaoogdruppels1aaaa_zpsibojndrg.jpg
In de doos zitten er maar liefs 10 handige meeneem-ampullen. Toen ik in mijn land woonde, kreeg ik last van droge ogen en regelmatig gaf mijn ogen oogdruppels. Sinds ik hier woon dat doe ik niet meer hoewel ik last van droge ogen heeft. En als blogger en gek op instagram dan zit ik vaak achter PC en smartphone daardoor heb ik last van dorge ogen. Waarom gebruik ik niet meer oogdruppels voor mijn droge ogen? omdat ik niet weet welke oogdruppels moet ik gebruiken. Toen ik dit product mocht uittesten, kan ik hem voor mijn droge ogen gebruiken. De ampul is makkelijk te openen. Per ogen heb ik twee druppels gedaan en ik merk dat mijn ogen bevochtiging en gekalmerend krijgen. Mijn ogen zijn weer blij. Echt een blijvertje voor mijn ogen. En met deze handige meeneem-ampullen kan je ze in je tas overal meenemen. Dit product heeft een inhoud van 10 stuk meeneem-ampullen (0,4 ml perstuk) en het kost €7,99. Te bij de drogisterijen.

Liefs,
Dhini

Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like