Follow:

Mani monday : Pattern #3

 photo 2016dhNails6b_zps1aqfyss2.jpg
Eindelijk heb ik fruit nail art gemaakt. Al lang wil ik een keertje fruit nail art maken en met trots show ik vandaag fruit ananas nail art aan jullie 😉

 photo 2016dhNails6bbbbbb_zps8w4flvos.jpg
De witte lak heb ik als basis gebruik. Helaas heb ik geen nail art stickers of image template dus ik tekent met kwastje. Het was niet zo makkelijk maar ik vind best wel mooi resultaat. Ze lijken toch wel een beetje op ananas. De gele nagellak heb ik twee gebruik van Catrice en Trind.

 photo 2016dhNails6bbbb_zpskvvhqjpr.jpg
 photo 2016dhNails6bbb_zpsgn9wbjlw.jpg
 photo 2016dhNails6bb_zpsz0hsvhsb.jpg

 photo 2016dhNails6bbbbb_zpsna7yqrn6.jpg
USE PRODCUTS : Seche vite base coat en white | Trind | Catrice | Models Own | Essence top coat | Kwastje

Lijken ze op ananas?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like