Follow:

Mani monday : Pattern #6

 photo 2016septMM9a_zpstyzzixlh.jpg
Een tijdje geleden wilde ik zo graag kunst mondriaan op mijn nagels maken maar ik moet even googelen en zien welke kleurtje nodig. Toen ik op Kruidvat folder een agenda met looks like mondriaan kunst dan probeerde ik na te maken. Nagellak uitzoeken en aan de slag. De nail art lijkt niet echt op mondriaan kunst maar ik ben blij met resultaat. Maar wil ik toch vandaag aan jullie showen. Misschien iets te klein maar ik vind het mooi. Volgende keer wil ik iets groot variant maken (niet belooft)

 photo 2016septMM9aaaaa_zpsr0s67m3r.jpg
 photo 2016septMM9aa_zpsvpnbs1ix.jpg photo 2016septMM9aaa_zps3wjtxxau.jpg photo 2016septMM9aaaa_zps1vpn28zu.jpg

 photo 2016septMM9aaaaaa_zpsls0sae3t.jpg

USE PRODUCTS : ORLY base coat | 2B Cosmetics | Essie | China Glaze | B-fun | Catrice top coat en eyeliner | Nail tool kwastje |

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like