Follow:

Mani monday : Pattern#1

 photo Feb-ManiMonday3a_zpsifzuspml.jpg
Als ik inspiratie heb, moet ik snel maken, anders vergeet ik het. Zo ook bij deze nail art. Toen ik deze patroon op papier zie, dacht ik hei…leuk voor nail art. Het lijkt mij makkelijk om te maken maar in werkelijkheid is dat niet zo, vooral de perfect hart vormpjes 😉 Maar ach niet perfect soms is ook goed.

 photo Feb-ManiMonday3aa_zpsbk6coyme.jpg

 photo Feb-ManiMonday3aaa_zpssi6ketco.jpg
Allen op de pink vinger heb ik glitter top coat aangebracht

 photo Feb-ManiMonday3aaaa_zpsql6jjnso.jpg
USE products : Maybelline – all in one | LP | Essence | Trind – CC198 | Essence – snow jam 04 Top of the ice stream en 159 the green & the grunge | 2B glitter top coat en Rapsberry Passion | ebay – dot tools | Ebay – kwastjes

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like