Follow:

Mani monday : Stripes #4

 photo 2016dhNails5ccc_zps397v3mgq.jpg
Toen ik bij bigbazar was, zag ik deze drie neon nagellak en ik kende deze merk nog niet. Dus kocht hem want naast budget, ben ik benieuwd naar. Van alle drie heb ik simpele nail art gemaakt. Gewoon drie kleuren naast elkaar dus net asl streepjes maar dan in grote varianten.

[note]My site is op vanaf zaterdag plotseling weg. De hosting heeft uitgezet, geen idee wat de oorzaak is. Wij moesten zelf uitzoeken dus ik besloten de laatste geüpgraded plugin uitzeten zodat mij site weer online is.[/note]

 photo 2016dhNails5cc_zpspmwmyxmr.jpg
 photo 2016dhNails5c_zpsy2vxawlr.jpg

 photo 2016dhNails5cccc_zpsynpzm2mf.jpg
USE PRODUCTS : Seche base coat | B Fun Neon nagellak | LP wit nagellak | Essence Top coat | kwastje

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like