Follow:

Marcel`s Green Soap voor onder de douche

2019-Marcel-Green-Soap-Shower9aa Een paar jaar terug heb ik Marcel`s Green Soap uitgeprobeerd en ik ben erg tevreden over. Marcel`s Green Soap komt er met nieuw Ecologische producten in twee nieuwe geuren voor onder de douche : Shower gel en 2-in-1 shampo. Ook twee nieuwe geuren handzeep. Vandaag lees je meer hierover. Lees je gezellig mee

2019-Marcel-Green-Soap-Shower9a De verpakking is gemaakt van 100% gerecycled plastic. De showergel en shampoo heeft klikdopje en de handzeep heeft een handige pompsysteem.

Marcel`s Green Soap Showergel Argan & Oudh – Tonka & Muguet €4,99 (500 ml)

Clean your body & save the planet! 2019-Marcel-Green-Soap-Shower9aab Marcel’s Green Soap showergel is gemaakt van ingrediënten die zacht zijn voor je huid. Het product bevat aloë vera en plantaardige glycerine voor de hydratatie en zachtheid. Het schuimt voldoende en het ruikt heerlijk vooral de Argan & Oudh. Alleen jammer dat de geur niet lang blijft hangen. De Argan & Oudh geur zou ik wel graag van scrub, body lotion en parfum hebben. Ik vind die geur echt heerlijk. Na gebruik voelt de huid lekker schoon en zacht aan, zoals ik gewend ben, smeer ik daarna met body lotion.

Marcel`s Green Soap 2in1 Shampoo Tonka & Muguet – Argan & Oudh €4,99 (500 ml)

2019-Marcel-Green-Soap-Shower9aabb Marcel’s Green Soap 2-in-1 shampoo bevat aloë vera en en plantaardige glycerine voor de hydratatie en zachtheid. Het schuimt voldoende en met Marcel 2in 1 shampoo heb je geen conditioneer meer nodig. Het ruikt heerlijk, jammer dat snel weg is. Mijn haar ziet er mooi uit, luchtig en volume krijg.

Marcel`s Green Soap Handzeep Tonka & Muguet – Argan & Oudh €4,99 (500 ml)

2019-Marcel-Green-Soap-Shower9aabbb Marcel heeft twee geuren in hun handzeep producten toegevoegd. Deze ecologische handzeep is gemaakt van plantaardige zepen en verrijkt met biologische oliën en parfum. De formule bevat ook glycerine voor extra zachte, verzorgde handen. Het schuimt lekker en het ruikt heerlijk.

2019-Marcel-Green-Soap-Shower9aa Superleuk dat Marcel`s Green Soap heeft nu ook showergel en Shampoo in hun assortiment. Ik ben heel erg tevreden met de producten, vooral de geur Argan & Oudh is fantastich, echt mijn geur. Ik zou graag dat Marcel scrub, body lotion, parfum van dit geur hebben. Van mij mocht de geuren lang blijven hangen. Alle Marcel’s Green Soap producten bevatten geen kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia of zuren. Vol met natuurlijke natuurlijke ingrediënten, 99% biologisch afbreekbaar, 100% vegan en de flessen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic. Shop je ze op de webshop Marcel`s Green Soap producten webshop of in de winkels o.a. bij Albert Hein bij jou in de buurt.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply kiki hasselton

  heel fijn dat het zo milieuvriendelijk is etc. dat vind ik voor deze tijd wel een pre!

  18 September 2019 at 13:40
 • Reply MC Kleuver

  Het lijkt mij heerlijk dat je na het douchen het idee hebt echt schoon te zijn. Haha. Hoe zou je de geur van de producten omschrijven?
  MC Kleuver´s last blog post ..Column | Pot vol koffie is het nieuwe schelden

  13 September 2019 at 15:04
 • Reply Liset

  Ik ben zo benieuwd naar dit merk! Ik kan het wel, maar heb nog nooit iets van ze geprobeerd.
  Liset´s last blog post ..Review | De populaire Maybelline Instant Anti Age Eraser concealer

  13 September 2019 at 09:13
 • Reply Saskia

  Van de kleuren alleen al word ik vrolijk. Lijkt me lekker spul. Maar ik ben sowieso gek op bas-producten.

  12 September 2019 at 08:14
 • Reply Custodia Chineva

  Zé zien er heel leuk uit, ik zal gaan ik wil het toch uitproberen ????

  11 September 2019 at 23:21
 • Reply Maxime

  Erg fijn om te lezen dat alle verpakkingen van 100% gerecycled plastic zijn gemaakt. Ik probeer steeds meer na te denken over eco-friendly products, en deze showergel en shampoo klinken als mooie producten om aan te schaffen!

  11 September 2019 at 19:32
 • Reply Linda

  Ik houd het liever b8j mijn eigen producten

  11 September 2019 at 17:45
 • Reply Sherry

  Deze heb ik thuis liggen. Ik moet nu eigenlijk schrijven bijna alles is op. Heerlijke lijn.

  11 September 2019 at 13:51
 • Reply An Van Assche

  Ben ook nieuwsgierig geworden. IK ga eens kijken of ze die ook in België verkopen

  11 September 2019 at 12:25
 • Reply Priscilla

  Ik heb hier al zo veel positieve dingen over gelezen, maar dan voornamelijk over de schoonmaakmiddelen. Dit klinkt ook goed!

  11 September 2019 at 11:08
 • Reply Joost

  Heel goed vind ik die gerecyclede verpakkingen! Ik ga het zeker eens proberen!

  10 September 2019 at 19:49
 • Reply nicole orriens

  Wat leuk dat dit voor de douche is zeg! Ik ken dit merk van de schoonmaakmiddelen.

  10 September 2019 at 12:32
 • Reply Lieke van Veen

  Ik ben heel erg benieuwd. Het poetsmiddel ruikt in ieder geval heel erg lekker.

  10 September 2019 at 11:22
 • Reply rachel

  ik ben er wel heel benieuwd naar en ga er eens naar kijken

  10 September 2019 at 11:06
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge