Follow:

Cien nail polish remover

Cien Nail polish Remover
Het is handig om nail polish remover te hebben vooral als je bezig nail art te maken. Ik gebruik meestal nagellak remover van Kruidvat maar mijn vingers wordt droog. Ik ben dus opzoek naar andere nagellak remover met budget prijs. Dan heb ik bij Action winkel gekocht, lees artikel hier. Nog een budget nail polish remover maar dan van andere merk Cien. Vandaag blog ik hierover

Cien Nail polish Remover
Cien Nail polish Remover

Deze nail polish remover zit in een plastic verpakking met handige systeem. Plaat een wattenschijfje op de doseerdop en druk langzaam naar beneden tot de wattenschijfje volledig vochtig. Daarna plaat de wattenschijfje op je nagels en laat hem een paar seconden. De remover verwijdert de nagellak goed. En wat ik fijn vind dat de remover een aangename geur heeft en heb geen last van droge vingers. Deze Cien remover is geschikt voor kunstnagels. Ik kocht hem bij Lidl voor €1,45 of zo. Het merk Cien producten kan je bij Lidl kopen. Heb je ervaring met Cien nail polish remover?

Liefs,
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like