Follow:

Max Factor Colour Itensifying Lipstick Balm

 photo 2015MaxFactorLipstick1aaaa_zpsbxwihz7g.jpg
Max Factor lanceert de nieuwe ‘Max Factor Colour Intensifying Lipstick Balm’. Vandaag laat ik jullie de swatches twee kleuren van deze collectie.

 photo 2015MaxFactorLipstick1aaa_zpsb42xpbrn.jpg
De verpakking een plastic gouden verpakking met een transparante dop. Wat leuk is dat de huls dezelfde kleur heeft als de Lipstick Balm.
 photo 2015MaxFactorLipstick1aa_zpstqyalfap.jpg photo 2015MaxFactorLipstick1a_zpsraiadcq4.jpg
Ik testte twee kleuren in 10 Charming Coral (een warme, lichte koraaltint ) & 05 Sumptuous Candy (een koele, lichtroze tint) uit
 photo 2015MaxFactorLipstick1aaaaa_zpslhc3a4i1.jpg
Beide lipbalm zijn lichte coral en lichte roze kleurtjes hebben. Veel te licht voor mijn persoonlijk maar tja ze zijn maar een lipbalmsem. Op mijn arm en op mijn lippen moest ik meerdere lagen smeren tot de kleur eruit komen. Ze zijn inderdaad meer een balsem dan een lipstick. En mijn huidkleur is de kleur van lipbalm niet zo duidelijk eruitzien. De kleuren blijven licht kleurtje op mijn lippen en dat ik al meerdere keren over mijn lippen hebt gebracht.

 photo 2015MaxFactorLipstick1ab_zpsvbccydhb.jpg> photo 2015MaxFactorLipstick1ac_zpsado0cb3m.jpg

De Max Factor Colour Intensifying Lipstick Balm is er in vijf kleuren verkrijgbaar en de prijs € 10,99 per stuk. Max Factor Colour Intensifying Lipstick Balm zijn bij drogisterijen verkrijgbaar.

Heb je ervaring met deze lipbalm en wat vind je?

 photo dhlove1_zps4115ade4.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like