Follow:

Max & More Mascara Waterproof

2020-Maxmore-Waterproofmascara6aa Graag draag ik waterproof mascara omdat mijn ogen makkelijk nat vooral als ik fiets. Dus vandaar zocht ik een tijdje mascara waterproof en liever budgetvriendelijk. Vandaag blog ik een budget mascara waterproof. Ik ben erg benieuwd of deze mascara waterproof is. Lees je mee 2020-Maxmore-Waterproofmascara6a 2020-Maxmore-Waterproofmascara6aaa De verpakking is geseald. Yes! de mascara zit in een simpele zwarte tube. Ik denk aan lipgloss. De mascara heeft normale borstel net als andere gewone mascara die ik vaak heb gezien. Het aanbrengen is makkelijk en e mascara geeft mooi lange wimpers effect en scheidt goed. En wat nog voor mij belangrijk is dat deze mascara waterproof is, geen lopende zwarte onder rondom mijn ogen. Het schoonmaken is makkelijk met make-up remover, je hoeft het niet hard te bunnen. Ik kocht ik deze mascara bij Action. Heel blij mee dat ik budgetvriendelijke waterproof mascara. 2020-Maxmore-Waterproofmascara6aaaa

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like