Follow:

Max & More Nail Remover

 photo 2016MAXMOREremover1a_zpsqbxtqtte.jpg
Het is altijd leuk om nieuw product uit te testen. Ik gebruik nail remover van Kruidvat en omdat de winkel echt dichtbij ons huis dus als hij op is, kan ik snel hem kopen. Toen ik bij Action was geweest, zag ik deze nail remover en ik wil hem uittesten. Dus ik kocht hem en ik heb hem al gebruik. Vandaag vertel ik meer

 photo 2016MAXMOREremover1aa_zpsvwpwmiir.jpg
 photo 2016MAXMOREremover1aaaa_zpsxkkuikho.jpg
In deze simpel verpakking zit de nail remover. Ik dacht dat hij 50ml want de fles is klein maar staat 100ml op het fles. Met draaiende dop kan je de nail remover openen en het heeft aangenaam geurtje. Thuis las ik dat deze nail remover er aceton in zit (soms vergeet ik de ingrediënten te lezen, Kruidvat nail remover staat op de voorkant duidelijk de tekst “Zonder Aceton”). Vandaar dacht ik deze ook zonder aceton. Het werkt goed de nagellak te verwijderen, wel een beetje royaal want het droogt best snel en goed boenen. Wat fijn is dat mijn nagels/huid niet droog worden. Hij kost maar €0,79.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like