Follow:

Me…so happy!

Een tijdje terug was er probleem met mij site na nieuw WordPress versie 3.5.1. geinstaleerd. Ploep…mij site was blank/wit screen geworden. Ik kon niet inloggin dus geen artikel online, wel was mij site eventjes kon zien. Toen database verwijderen en mij site is helemaal weg Error establishing a database connection. Via WordPress forum hulp gevraagd maar het lukte het niet. Toen snel hosting email sturen om de database en de back-up terug te zetten. Het lukte het wel maar mij site empty. Best raar want de plugins staan wel maar mij artikels zijn niet te zien. Probeer dit..dat…niet gelukt. Ik google hoe ik kan bestaan .sql naar .xml converten met hoop dat ik kan importeren maar een paar programma gedownload. Ik weet het niet hoe werkt, weet ik het niet. Toen net samen mijn man en ik dit dat hebben gedaan en Oh….thank you God! Mij site is weer online. Wel zie ik comments empty in deze artikel en dit artikel. Me so happy!

Ik vroeg Djess om hope houding op foto vast te leggen en met hoop in mij hart dat mij site weer online is en Thank you to Allah dat het goed uitgekomen. Hier wil ik ook web-oke en mijn lieve man en lieve Rinah….bedanken voor alles!

Oja ik maak ook gelijk back-up via WordPress zelf maar dan deze keer in .xml bestand. Nu heb ik zin om weer te bloggen en ik kan nu de winnaar van deze winactie email sturen.

Untitled

Share
Previous Post Next Post

You may also like