Follow:

Meeki Go Matt liquid lipstick – Pink Lust

2020meeki-Liquid-Lipstick02-7a

Hoi..hoi..! Vandaag laat ik jullie een matt liquid lipstick. Kijk je mee2020meeki-Liquid-Lipstick02-7aa Meeki Go Matt liquid lipstick zit in een verpakking. Zo`n verpakking vind ik hygiene dan alleen maar het product geseald met plakband tussen op de dopje. 2020meeki-Liquid-Lipstick02-7aaa De lipstick zit in een transparant huls met gewone applicator zoals bij andere liquid lipstick/gloss. Ik heb in de roze kleur, 305 Pink Lust. Een hele mooie roze tint, maar voor mij meer dan donkere nude tint. Het smeert makkelijk, goed gepigmenteerde en heel erg zacht. 2020meeki-Liquid-Lipstick02-7aaaa Meeki Go matt liquid lipstick geeft mooie matt effect. Het smeert fijn en lekker zacht, langzamer droogt de lipstick en het voelt wel mijn lippen droog aan. Dat was bang ik voor als ik matte lipstick draag. Na eten en drinken mag je weer de lipstick aanbrengen. Ik kocht deze liquid lipstick bij de Action (voordat lockdown dus eigenlijk al lang geleden). Ik weet het niet mer precies de prijs van deze lipstick.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like