Follow:

Perfum : Hello Kitty Black Magic

2021-Hello-Kity-Blackmagic3aa

Hoi..hoi…! Wie ken niet Hello Kitty? Ik ken dit merk toen ik nog in Indonesie woonde. Maar ik had zelf geen Hello Kitty spullen. Ik wist het niet dat Hello Kitty perfum hebt. Vandaag een Hello Kitty perfum bloggen. Lees je mee2021-Hello-Kity-Blackmagic3a Hello Kitty Black Magic zit in een stevige gift box. In de box zit er een parfum 30ml, Body lotion 50ml en een beauty tas.
Topnoten: Italiaanse mandarijn, Peer en Appel.
Middelnoten: Gardenia, Roos en warme melk.
Basisnoten: warme en milde noten van benzoë uit Laos, amber en cederhout. 2021-Hello-Kity-Blackmagic3aaa De parfum ruikt het naar zoet fruitig. Het zoete lucht is goed aanwezig. Ik vind persoonlijk best lekkere geurtje en het blijft redelijk lang hangen. Ik heb deze perfum al een tijdje geleden bij de Kruidvat gekocht, in de sale.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like