Follow:

Meet my new speelgoed

Op Zaterdag zijn wij naar Papendrecht geweest. Eigenlijk is het dichtbij maar het was de 1ste keer voor mij. Het centrum is klein maar wel gezellig winkelscentrum. Toen ik fotoklein zag, zei ik tegen myn lieve man “Gaan wij naar binnenkijken?”. De bedoeling om de objectieven voor Canon EOS 500D te bekijken (nog niet kopen) maar hey…leuke prijs! ja…wij hebben al via internet review en prijs bekeken. En misschien ga ik voor Tamron 50-200 Macro kopen ( myn wens was Tamron 70-300). Maar ik heb Sigma 70-300 APO GD Macro gekocht…dit is niet van onze plan maar ben ongeduldig om zo snel mogelijk de objective te hebben/kopen dus….meet my new speelgoed….

Ik weet het niet of ik tevreden met my new speelgoed want ik moet veel leren/oefeningen met alle programmas in my speigelreflex. Gisteren heb ik thuis natuurlijk geprobeerd en inderdaad moet veel oefeningen (nieuw voor mij)

Hebben jullie ervaring met objectieven? Zo ja..welke?

Share
Previous Post Next Post

You may also like