Follow:

Shoplog : Coolcat & Bershka

 photo 2016Dhshoplog1abc_zpsskw9fuwb.jpg
Ik ben opzoek naar zachtebroek/Sweatpants of joggers. Op internet en verschillende webshop bezocht maar nog niet gevonden wat ik wil. Op mijn zoon school zag ik een moeder leuk sweatpant/jogger gedragen. Ik heb ooit zachte broek/Sweatpants naar mijn zoon`s school gedragen. Allen voel ik me niet zo prettig deze broek naar buiten te dragen. Daarom zoek ik Joggers met leuke prijs. En ik zie sale bij Coolcat en daar heb ik twee joggers geschoord.

 photo 2016Dhshoplog1abb_zpspz9licsg.jpg
Deze joggingbroek is in maat M en ik wist het niet dat de broek bling bling is maar hij is wel leuk en ik betaalde €10. Deze joggingbroek heeft een skinny fit met kraaltjes op de steekvakken. De joggingbroek heeft een elastieken boord met trekkoord in de taille en smalle pijpen met boorden aan de onderkant.

 photo 2016Dhshoplog1abbb_zpsxyho2gy3.jpg
Deze ook in maat M en heeft slangeprint. De joggingbroek heeft een skinny fit, een elastieken boord met trekkoord en smalle pijpen met boorden. De broek een beetje glans. Ik betaalde hem €17

 photo 2016Dhshoplog1abbbb_zpsymtlil1n.jpg
Naast joggers zoek ik ook lange shirt/sweater met ronde hals en ik zag deze, ook in maat M.

Beide broekjes hebben steekzakjes aan de voorkant. met koord sluiting. Ze zijn een beetje te lang voor mij maar geen probleem.

 photo 2016Dhshoplog1a_zpse4wdufwh.jpg
Omdat ik nog steeds de perfecte joggers zoek zoals mij wens, keek ik bij Bershka en ik bestelde twee joggers en gelijk een sweater en een jurkje in winkelmandje gooien

 photo 2016Dhshoplog1aaa_zpst1vrtwhp.jpg
Deze broek is in blauw kleur, maat M €12,99. Deze broek heeft twee steekzakjes en met boord aan onderkant.

 photo 2016Dhshoplog1aaaa_zpsm8yz5fpq.jpg
Ook in maat M en dezelfde prijs €12,99. Deze broek heeft twee steekzakjes en met boord aan onderkant.

 photo 2016Dhshoplog1aaaaaa_zpsii0u9caw.jpg
Sweater is altijd handig om te hebben voor mij want ik kan niet tegen de koude wind. Ook in maat M €9,99

 photo 2016Dhshoplog1aaaaa_zpsgdwdukzs.jpg
Ook leuk jurkje te dragen als het weer lekker warm is dus ik bestelde ik deze jurkje in maat M €12,59. Ja hoor ben ik een beetje dik geworden. Van maat XS, S en nu koop ik maat M. Ik vind toch fijner als niet te straks is. Vroeger wilde ik altijd zo straks en maat M paste helemaal niet (toen). Deze jurkje is A lijn met korte mouwen en er een zakje aan de borst.

Beide joggers Bershka hebben aan voorkanten twee steekzakjes. Dat was het mijn aankopen en mij zoektocht naar joggers broek.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like