Follow:

Method limited edition design collectie

 photo 2017Method1a_zpsaoal4l7j.jpg
Method lanceert limited edition design collectie. Method, het merk bij uitstek voor stijlvolle schoonmaakmiddelen, brengt een nieuwe limited edition uit, waar je wél vrolijk van wordt. En je huis ook, want deze nieuwe lijn brengt kleur, geur en de perfecte finishing touch in je interieur. Voor de nieuwste limited edition reeks is door niemand minder dan Johanna Basford, koningin van de kleurboeken, gevraagd om een uniek ontwerp te creëren. Vandaag blog ik hierover…lees je mee

Johanna Basford : “Toen method mij vroeg om ze te helpen in hun zoektocht naar meer kleur in het leven, heb ik direct ja gezegd. De combinatie van kleur en design past perfect bij mijn stijl. Samen hebben we de geur samengesteld. Deze sluit tot in detail aan bij wat ik wil uitdrukken met mijn ontwerp. Een match made in heaven dus.”

Over method
method introduceert een hele nieuwe manier van schoonmaken met stijlvolle en ecologische producten op basis van natuurlijke ingrediënten, die verdraaid goed poetsen en hemels ruiken. De bedenkers en bezielers van method, Adam Lowry en Eric Ryan zien hun werk als een fantastische kans om de manier waarop reinigingsmiddelen gemaakt én gebruikt worden, volledig te herzien. Maar ook willen de ontwikkelaars aantonen hoe bedrijven duurzaamheid kunnen omarmen. Het merk ziet het als een uitdaging om ervoor te zorgen dat alle producten die zij de wijde wereld insturen een toonbeeld zijn van duurzaamheid, van het gebruik van veilige en ecologische middelen en van een verantwoord productieproces. method behoort tot de ‘people against dirty’ familie, waar ook Ecover deel van uitmaakt. Voor meer informatie zie www.methodhome.nl.

 photo 2017Method1aaaaa_zpsqbi46avh.jpg
Van de verpakking word je vrolijk en enthousiasme om je huis schoon te maken. Ik heb twee binnengekregen “Allesreiniger en Afwasmiddel” en een vrolijke doekje. Op de verpakking zien jullie kleurige tekeningen, ook op de doekje dezelfde.

 photo 2017Method1aaab_zpsq9tiaesh.jpg
Colour your home, the beauty of cleaning
Allesreiniger zit in een groot fles met hand spraysysteem. Met deze schoonmaakmiddel kan je alles in huis schoonmaken. Het ruik heerlijk naar bloemen en vol geuren van verse koriander, perzik, pioenrozen en magnolia. Een hele fijne schoonmaakmiddel.

 photo 2017Method1aaac_zpscypnklgs.jpg
Parfum op het aanrecht
Volgens method ruikt schoon naar bloemen in plaats van naar bleekwater en dat klopt helemaal. Wanneer je de dopje druk, heeft deze afwasmiddel dezelfde geur net als de schoonmaakmiddel van de nieuwe limited edition producten. Het schuimt goed en maak de vette borden, vieze werkbladen schoen zonder plakkerige handen en zónder gebruik van chemische troep of dierproeven.

 photo 2017Method1aa_zps42ynv0o6.jpg
Naast stijlvol verpakkingen is de nieuwe Method limited edition design collectie een hele fijne schoonmaakmiddelen en lekkere geurtje. Je zou er altijd zin in hebt om je huis schoon te maken want Method producten bevat geen chemische troep of dierproeven. Stijlvol schoonmaken met design, kleur en lekkere geurtje in je huis met Method design collectie. De limited edition is exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn en bestaat uit: allesreiniger €2,99 en afwasmiddel €3,99.

Veel schoonmaakplezier!

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like