Follow:

Mini shoplog Zeeman, Hema & DA

Hoi…hoi….daar! Weer shoplog artikel vandaag. Het is niet mega shopping en of fashion of make-up kleding maar toch show ik mijn aankopen aan jullie. Dit keer wacht ik tot mij verjaardag volgend jaar komen dus besloot ik snel mij verjaardag cadeaubonnen en geld uitgegeven. Betekent niet dat ik een gaat niet mij hand …ok! omdat ik een paar nodig hi..hi…
 photo 15nov2013DhCollage_zpsc37201c5.jpg

Alle eerst kocht ik bij Hema 3 nagellakjes voor mij project DIY (binnenkort artikel hierover als jullie benieuwd naar 😉 ) en bij zeeman zag ik leuke sokjes en ik wil een paar leuke sokjes hebben en mij favoriet snoepje mentos pepermunt.
Bij DA hier in de buurt zie ik geen leuke dingen en de volgende dag (om precies te zijn op woensdag na gegymmen met Djess) ging ik naar DA daar in de buurt “Dubbeldam wijkcentrum”. Mij planning ga ik oil haar serum ofzo kopen maar ik zag mij favoriet deodorant ROC deodorant Roll On (artikel) en ik gelijk twee kopen en het stond maar twee ook nog. Dan samen met Djess rondsnuffelden en Djess zei…mama….nagellak. Omdat nog over is kocht ik een nagellak W7 en bij de kassa had nog over in de cadeaubonnen dan kocht ik mini glasvij Herome en nog over maar ik weet het niet meer naar wat nog moet besteden. Gelukkig kreeg ik wel geld terug…meestal toch niet als in de cadeaubonnen nog over is….Thank you dan kan in Djess`s spaar pot doen 😉
UntitledUntitled
ROC deodorant Roll On vind ik het moeilijk te krijgen in de winkel, online wel. Fijn dat ik bij DA hier in de buurt nog kan vinden. Happy!

Niet boeien shoplog maar ik ben blij met mijn aankopen vooral de ROC deodorant want ik heb dringend nodig.

Share
Previous Post Next Post

You may also like