Follow:

Help, wat moet ik aan?!

 photo 2013dhHelp_zps7693e5f1.jpg

Nieuw seizoen, nieuwe kansen
De herfst en de winter zijn weer onderweg naar het mooie Nederland. Het wordt al kouder en de bladeren vallen langzaam van de bomen. Helaas jongens, de zomer is weer voorbij, dus alle rokjes, jurkjes en slippertjes mogen terug de kast in. Toch biedt de herfst ook voordelen. Wat dacht je van een goed excuus om de nieuwste herfstmode te gaan shoppen? Ga snel op zoek naar een lekkere warme trui en leuke laarsjes.

Najaarscollectie
Het is weer tijd voor de allernieuwste en gekste mode van het najaar. In Parijs zijn ze alweer bezig met de nieuwe trends over zo’n tien jaar, terwijl wij ons eerst focussen op de warme truien en laarsjes van 2013. In Nederland kan het goed koud worden, dus begin alvast met het treffen van de voorbereidingen. Ga op zoek naar een lekkere warme winterjas, het liefst gemaakt van namaakbont. Dit heerlijke stofje is de nieuwe musthave van aankomend seizoen. Het oogt modieus en je kan genieten van lekker veel warmte.
Schoenen zijn ook een musthave in de winter, aangezien sneeuw en blote voetjes samen niet gaan werken. Deze winter heb je veel keus om wat leuks uit te zoeken. Wat je vooral veel op de Nederlandse straten spot, zijn de lage, zwarte en stoere laarsjes, versierd met gespen, studs en grove kettingen. Maar, gelukkig voor ons is dat nog niet alles. De hoge hak is een schoen die je eigenlijk altijd aan kan, zonder raar aangekeken te worden. Jongens blijven dit hoe dan ook sexy vinden en zien je er graag in lopen. Natuurlijk is dit niet ideaal met een dikke laag sneeuw. Zoek als back-up een leuk paar sneakers uit. Deze zal je steeds vaker gaan zien. Van New Balance tot Vans en van Nike Air Max tot Allstars. Als je twijfelt over welke kleur je moet nemen: ga voor een felle, opvallende kleur.

Accessoires
Om je outfit compleet te maken, kunnen accessoires zeker weten niet ontbreken. Tassen, luchtjes, nagellak, telefoonhoesjes en sjaaltjes moeten aanwezig zijn in jouw kledingkast. Heb jij een shirtje wat je niet zo vaak draagt omdat hij wat saai is? Combineer het shirt met een grote ketting, fel rode nagellak en stoere schoenen en je zult versteld staan van het resultaat. Ga op stap met een oversized tas of rugzak waar al jou stuff, zoals portemonnee, luchtje etc. in kunnen.
Geef ook eens wat extra aandacht aan je telefoon. Waarschijnlijk is hij onmisbaar voor je geworden, waardoor je er vast wel een leuk accessoire voor over hebt. Bescherm jouw toestel met een van de vele gsm accessoires die je online kunt vinden. Zo kun je bijvoorbeeld je Galaxy Core pas echt met een gerust hart gebruiken als hij is beschermd met een Samsung Galaxy Core beschermhoesje. Je kan natuurlijk ook gaan voor een hoesje dat matcht met jouw kleding. Die ene leuke laarsjes met studs zullen heel goed matchen met je Sony Z1 telefoonhoesje met studs.

Frisse uitstraling

Waarschijnlijk ben je niet de enige als je zegt dat jouw bruine, zomerse kleurtje spoorloos verdwenen is. De zomervakantie lijkt alweer zo lang geleden, dat je het bijna niet eens meer kan herinneren. Gelukkig is tegenwoordig overal een oplossing voor. Lancome biedt een lekker middeltje, genaamd dreamtone, dat helpt bij het wegwerken van de onregelmatigheden van de huid. Je gaat weer met een egale tint op stap en mensen zullen je jaloers naar je op kijken.
Goede verzorging van de huid is natuurlijk erg belangrijk, maar nog lang niet alles. Tijdens de winter zijn je lippen erg kwetsbaar. Ze zijn gevoelig voor gure wind, vrieskou en droge wind. Voor je het weet zijn je lippen veranderd in schuurpapier in plaats van zachte kussentjes. Probeer dit te voorkomen door een lippenbalsem te gebruiken met een hoge SPF. Dit is een bescherming die in jouw lippenbalsem zit en niet alleen beschermt tegen de zon. Dit wondermiddeltje beschermt ook tegen andere invloeden van buiten af. Precies wat we nodig hebben.

Visagie
Nu onze huidoneffenheden zijn verdwenen en de lipjes weer soepel zijn, kunnen we aan de make-up beginnen. Dit najaar draait het vooral om natuurlijk en minimalistisch. Hier geldt het principe dan ook: minder geeft meer. Met een laagje mascara, dun lijntje oogpotlood en eventueel een lippenstiftje, ben je dit seizoen al klaar. Misschien is het even wennen als je meer gewend bent, maar je zult zien dat het eigenlijk al meer dan genoeg is.
Chanel helpt je bij het creëren van een frisse uitstraling, door middel van wat blush op je gezicht. Deze crème smelt weg op je huid, waardoor het erg natuurlijk oogt. Het kleine formaat past makkelijk in je tas, waardoor je het tijdens die ene speciale date perfect kan bijwerken.

Dit artikel is geschreven door Naomi

Share
Previous Post Next Post

You may also like