Follow:

Mini vakantie – Kamperland 14-18.09.09

Gisteren middag waren wij weer thuis aangekomen. Vandaag (zoals belooft) ga Ik er een mini vakantie verslag typen :compy:

Veel lees plezier :read:

Maandag 14.09.09.
Op 14 sept vertrokken wij om 12.05 per auto naar Zeeland-Kamperland. Om precies te zijn naar Roompot Beach Resort. Wij zijn lekker vroeg aangekomen om half 2 want wij hoefde niet in de rij te stand bij de receptie. Wij mogen om drie uur naar onze mini caravan. En dus wij hadden genoeg tijd om wat te drinken en dan naar fiets verhuurd om de fietsen te halen.

Bij de fiets verhuurd kregen wij natuurlijk fietsen (logisch 😀 ) maar Ik houd niet van fiets met rem achter uit en dus vroeg voor handrem fiets. Ik kreeg een fiets met handrem maar myn lieve man moest xtra betalen €11.50 😮 (schandaal) Ik vind eigenlijk best duur maar myn lieve man vond niet erg als maar het goed en veilig voor mij is (dank je wel myn lieve man :muah: ).

Daarna wij fietsten gelijk (wel beetje winderig) naar de haven en strand achter onze roompot. Daar zijn er ook luxe vila`s. Sommige vila`s zijn te koop. Leuk.. voor vakantiehuizen, toch? En er ook klein strandje.

Hieronder my foto`s :pict: van de eerste dag. Net zo veel gemaakt

Dinsdag 15.09.09.
Het was heel echt somber weer, koud en winderig maar wij gingen toch fietsen. Het was niet prettig om te fietsen maar ja… wij betaald duur voor de fietsen vooral de fiets die Ik gebruikte dus toch ff in de koud wind gingen fietsen. Eigenlijk kan Ik echt niet tegen de wind. Ik word moe van. Mijn ogen worden nat (tranen door de wind, mijn neus loopt en voel mijn hele lichaam vol wind). Wij fietsten maar eventjes hoor! Eerst droeg  ik genoeg kleren aan om tegen de koud mijn lichaam te beschermen. En vergat niet muts aan.

Foto`s :pict: hieronder.

Verder gingen wij ff lekker naar Tropische zwemparadijs. Daar is lekker warm en myn man heeft ook in de Tukse sauna gezeten. Het was wel best druk in zwemparadijs. En dan terug naar onze mini caravantje.

Woensdag 16.09.09.
De zon scheen en wij gingen naar andere strand in Oost Kapelle. Toen wij daar waren… oh..my God.. Het was heel heel keihard wind en koud genoeg (voor mij). Myn lieve man vond lekker. Hij zei.. hmmm lekker uit waaien maar voor mij helemaal niks. Dhini + wind = haat (niet goed combinatie :no: ).

Er was sms van myn schoonouders en wilden op donderdag ons bezoeken. Wat leuk dat ze ons bezoeken en wij konden samen fietsen (onze plan en als mooi weer is).

Voordat naar onze mini caravan terug, gingen wij ff lekker naar Tropische zwemparadijs. Daar is lekker warm en mijn man heeft ook in de Tukse sauna gezeten. En dan terug naar onze mini karavaantje.

`S avond voelde Ik me grieperig en myn lichaam is vol de wind. En dus masseerde mijn lieve man mijn lichaam met kajuput oil. `S morgen voelde Ik me nog steeds niet lekker.

Wel hebben een paar foto`s :pict: gemaakt.

Wij reden speciaal naar Renesse om gegrilde scampie`s voor mij te gaan eten maar helaas deze was er niet meer 🙁 in deze restaurant. Helaas voor Dhini! Het restaurant is wel mooi en gezellig (ziet er luxe uit) geworden.

Donderdag 17.09.09.
S`morgen voelde Ik me nog steeds grieperig en dus vroeg in de ochtend stuurde mijn lieve man sms naar zijn ouder dat Dhini zich niet goed voelde. En het is beter toch dat niet doorgaan met bezoeken want als maar niks doen hier toch ook niks. Helaas ¦. Dus..voor allemaal!

Het was mooi weer vandaag, de zon scheen, wel nog winderig maar Ik wilde niet in de bed de hele dag liggen en dus ging Ik douchen en zei dat Ik stuk beter was (mijn lieve man stuurde sms naar zijn ouders dat Dhini stuk beter voelde maar ze kwamen niet want de tijd is ook al middags, sorry Pa+Ma :sorry: ) en dus wij fietste naar Kamperland drop en snel terug want Ik kon niet meer tegen de wind hoewel Ik had 5 kleren aan :yes: (hemdje, t`shirt, gilet, fleece jacket en leer jacket) en natuurlijk muts aan maar toch helpde echt niet zo. En ff naar strand achter dichtbij de haven.

Hieronder zijn de foto`s :pict:

Vrijdag 18.09.09.
Vandaag was de laatste en de zon scheen en niet zo veel wind. Yay..! maar helaas moesten wij onze spullen opruimen en dan naar huis te gaan. De fietsen brachten terug naar fiets verhuurd. Ja… onze vakantie is voorbij is en dan reed richting Dordt maar eerst ff Rosada outlet langs 😀 , ben nog nooit geweest en dus toch kans 😉

Het is wel best leuk outlet winkels. Daar kochte myn lieve man 1 spijkerbroekje en Ik een tasje :shop: Verder kochten Schiesser hemdjes, er was aanbieding voor mannen €5 per stuk en Ik 2 pack voor €18.50.
Dhin`s nieuwe tas :D

Wij vonden niet echt goed geslaagd onze vakantie dit jaar (zoals wij wilden). Alles vielen tegen zoals het weer, het eten en Ik las te weinig boek die Ik meegenomen had. Maar verder zijn wij lekker samen doen zoals fietsen, zwemmen en lekker niks doen.

Vinden jullie leuk om te lezen myn mini vakantie verslag?

Ik wens jullie allemaal fijne zaterdag toe. :sun:

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like