Follow:

Mooie momenten in 2010

Al van plan om wat mooie momenten dit jaar te maken. Maar de tijd is echt kort. Elke keer weer niet gedaan maar dit moet gebeuren (voor mij dan in dit geval). En er zijn mooi en bijzonder momenten van dit jaar. Door de tijd kan ik niet zo goed voorbereid en vandaag snel…snel afmaken maar toch niet helemaal geluk met alles. Dus hier samenvatting.

Jan-feb
Heb leuke dingen van myn lieve schoonouders voor Djess gekregen en ook liefde van myn schoonouders. Thank to Jakob dat ik digicamera voor myn oude zus kon meegeven.
Echt lief van Daniele. My 1ste UD palette. Heb myn haar geknipt…lekker voordat bevallen.

Maart
Voor ons was dit is echt mooi en bijzonder moment. Na deze foto…. Op deze maand is ons wondertje Djess geboren op 16 maart . Onverwachte kado gekregen. My foto is gekozen als Foto van de maand op mama en zo website. Djess’s foto stond in AD

April – May – Juni
Wat echt leuk toen ik eyeko producten ontvangen voor reviewen en swatches want dit was alle 1ste gratis gekregen. Thank you Eyeko
Rituals baby verzorging producten gekregen voor reviewen. 1ste vaderdag voor Arjo en Djess

July – August
….

Sept – okt
Het was vakantiedagen voor myn man en dus kon lekker met Djess zwemmen. Door Rinah is die ik graag heb uitgekomen Transprant boxtjes van Rinah…thanks. Djess`s half jaartje is in sept.

Nov

Dec

Gelukkig nieuw jaar 2011

Share
Previous Post Next Post

You may also like