Follow:

My laatste bestelling bij TPS

Zoals jullie weten dat Tickledpinkscentsations gaat dicht op 15 aug`09 🙁 Ik heb gelezen op facebook dat Mia (de eigenaar van TPS) gaat met TPS stoppen 🙁 of op Beautygloss lezen deze artikel. Ik vind echt niet leuk om te horen, Oh.. nee! :no: want haar scents zijn echt ongeloflijk lekker. Ik ben verslaafd van haar wonderful scents :heart: .

Toen Ik deze las, moest Ik voor alle laatste keer bij TPS bestellen :yes: En op 26 aug`09 is my alle laatste bestelling bij Tickledpinkscentsations binnen 🙂


Ik heb besteld … :pict: filmpje
Multipack mini mister Copycats :
1. Addict Dior
2. Amazing Grace (Philosophy)
3. Flowers by Kenzo
4. Juicy Couture
5. Tropical Punch (Escada)

Mini misters : Rainbow Brite en Snow Angel
Mini misters Copy Cats : Magnetism (Escada)
Free Gifts : Eau de Parfums Mist Shimmering Pink (Mia weet het dat Ik op Shimmering Pink gek ben)

En dus dit is alle alle laatste bestelling bij TPS want Ik kan niet meer bestellen (TPS stopt)

Fijne avond allemaal!

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like